Λιάγκας: Η Παπαχρήστου δεν είναι παιδί, είναι 24 χρονών ολόκληρο γαϊδούρι

19:37 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση στα όσα είπε η Βούλα Παπαχρήστου. Μετά την προβολή βίντεο με τις δηλώσεις της αθλήτριας στην εκπομπή "Πρωινό Μου" ο παρουσιαστής τόνισε:

"Εδώ υπάρχουν δύο θέματα. Το πρώτο θέμα είναι το κομμάτι του Twitter. Εκεί παραδέχτηκε πως έχει κάνει λάθος, αλλά 'δεν μετανιώνω επειδή όλοι κάνουμε λάθη'. Είπε πως καλά έκαναν και την τιμώρησαν. Το καταθέτουμε και κλείνει αυτό το κομμάτι.

Αν ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι σύντροφός της, προφανώς και τον στηρίζει.
Προφανώς σωστά λέει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκφράζουν ένα μέρος του ελληνικού λαού. Με όλα συμφωνώ, αλλά τα χαστούκι δεν το δικαιολογείς. Δηλαδή προκλήθηκε και απάντησε με χαστούκι σε μια γυναίκα; Όχι, αυτό δεν το δικαιολογείς. Συγγνώμη. Δεν το λέω για τον κύριο Κασιδιάρη, αλλά για οποιονδήποτε χειροδικεί. Αλίμονο αν σε αυτήν την εποχή, λύναμε έτσι τις διενέξεις μας".

Κατέληξε λέγοντας: "Πάντως δεν ζητάει συγγνώμη. Είπε ότι έκανε πλάκα και πως είναι ένα 24χρονο παιδί. 24 χρονών δεν είναι παιδί, είναι μια ωριμότατη γυναίκα. Ειδικά μια γυναίκα που έχει περάσει από τον πρωταθλητισμό. Δεν μπορεί να έχει άλλοθι ότι είναι παιδί 24 χρονών. Δεν είναι παιδί, είναι 24 χρονών ολόκληρο γαϊδούρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα