«Ακόμα και με ένα… πόδι ο Τεόντοσιτς»

19:12 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του Μίλος Τεόντοσιτς να συμμετέχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, ακόμα και με ένα... πόδι, αποκάλυψε ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας. «Μας απασχολεί το θέμα του Τεόντοσιτς, ο οποίος έχει επικοινωνήσει με την ομοσπονδία και έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα ακόμα και με ένα... πόδι. Αυτό του το αναγνωρίζουμε και πιστεύουμε πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα δούμε με ποια

σύνθεση θα συμμετέχουμε στο Ευρωμπάσκετ. Περιμένουμε ακόμα απαντήσεις από μερικούς, αλλά το πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν καταλάβει πως το να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα, είναι πατριωτική πράξη», δήλωσε ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Σερβίας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει την προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, είπε: «Ο Τεόντοσιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο το ζητούμενο είναι να αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του. Εμείς θέλουμε να αναρρώσει σύντομα, αλλά όλα εξαρτώνται από τους γιατρούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα