Αντίο με δάκρυα στα μάτια ο Αμπιντάλ (VIDEO)

18:48 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αποχαιρέτησε επισήμως την Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη Τύπου που είχε έντονα συγκινησιακό χαρακτήρα. «Μερσί Αμπιντάλ» είχε τίτλο το βίντεο με το οποίο οι «μπλαουγκράνα» είπαν αντίο στον 34χρονο Γάλλο αμυντικό, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

Ο 34χρονος άσος, που είχε πέρυσι περιπέτεια με την υγεία του με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί.

Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε: «Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα. Θα ήθελα να παραμείνω

και να συνεχίσω να παίζω για τη Μπαρτσελόνα αλλά ο σύλλογος το βλέπει αλλιώς και σέβομαι την απόφαση του. Ελπίζω κάποτε να επιστρέψω γιατί είναι μια ομάδα πολύ ξεχωριστή για μένα».

Το αποκορύφωμα της φορτισμένης ατμόσφαιρας ήρθε μετά το τέλος της συνέντευξης, όταν ο Αμπιντάλ με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του που βρέθηκαν στην αίθουσα - Φάμπρεγας, Τζόρντι Άλμπα, Αντριάνο, Πικέ, Αλέξις, Μαστσεράνο και Τζόναθαν Ντος Σάντος- τον Τίτο Βιλανόβα, αλλά και αρκετούς δημοσιογράφους.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αμπιντάλ στην Μπαρτσελόνα και το οποίο είχε τίτλο «Μερσί Αμπιντάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα