Λίνεν: Έμεινα έκπληκτος από τον κόσμο

12:47 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα δεν λέει να... κοπάσει ο ενθουσιασμός του Έβαλντ Λίνεν για τον κόσμο της ΑΕΚ, όπως τον γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά ως... φίλος την περασμένη Κυριακή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για τον λαό της ομάδας, δηλώνοντας έκπληκτος απ' αυτόν! Παράλληλα ο Λίνεν αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και για τη συνέχεια. Συγκεκριμένα ο προπονητής είπε:

Για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ: «Είναι

σημαντικό που πετύχαμε την πρώτη μας νίκη, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε κάθε μέρα. Αμυντική και επιθετική δουλειά. Να βάζουμε περισσότερα γκολ, όπως έκανε παλαιότερα η ομάδα. Με αυτό τον τρόπο να είμαστε επιτυχημένοι».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και εκείνο που ακολουθεί με τον ΟΣΦΠ: «Ο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι οι πιο πετυχημένες ομάδες στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ δεν είναι όπως παλιά. Όμως όλα γίνονται. Δεν είναι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά για το επόμενο βήμα της ομάδας. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να το δείξουμε».

Για τον κόσμο: «Έμεινα έκπληκτος από τους οπαδούς. 10.000 κόσμος να μας στηρίζουν με τόσο πάθος. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να είμαστε επιτυχημένοι. Εμείς παίζουμε γι' αυτούς και θέλουμε να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν. Με τη βοήθειά τους μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα