Κρατά κάτι ο ΠΑΟ, λάθος επιλογή ο Θρύλος

Πάει και αυτή η εβδομάδα της ευρωλίγκα λοιπόν που κρατάμε αρκετά. Με βάση το σενάριο, όλα πήγαν αναμενόμενα. Ο Ολυμπιακός νίκησε την Τσεντέβιτα και ο ΠΑΟ έχασε λογικά στην Τουρκία από την Φενέρ. Το ερώτημα είναι η εικόνα τους που και των δύο δεν ήταν καθόλου καλή. Χρονικά ξεκινάμε που ο Παναθηναϊκός έχασε στην Πόλη από την Φενέρ.

H εμφάνιση

της ελληνικής ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή ειδικά στην 2η και 3η περίοδο. Πολλά λάθη, όπως είπε και ο Πεδουλάκης ο Παναθηναϊκός έψαχνε το καλάθι με την πρώτη πάσα και δικαίως βρέθηκε ξαφνικά και στο -20. Σε ένα διάστημα που ο Άρτζι όπως λέγαμε δοκίμασε μαζί και τον Σόφο με τον Λάσμε αλλά και άλλαζε σχήματα.

Κρατάμε ότι είχε κάποιες μπασκετικές φάσεις και ατομική βελτίωση όπως του Ούκιτς που είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά όχι ομάδας και τώρα προσπαθεί και αρχίζει να παίζει όπως επιβάλλεται σε ομάδα πρωταθλητισμού και με το μυαλό. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο τέλος ένα χαμένο ματς που βρέθηκαν σε κακή μέρα σχεδόν όλοι οι παίκτες του και είχε και νεκρά διαστήματα όπως αυτό που έπαιξαν μαζί Κίτσεν και Μπράμος και η ομάδα κόλλησε επιθετικά αφού ο δεύτερος είναι χρήσιμος παίκτης αλλά ακόμα εκτός συστημάτων και χάνει τις φάσεις.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεν είναι και πολύ στενοχωρημένος καθώς το ματς ήταν εκτός προγράμματος αλλά κερδίζει μερικά στοιχεία. Το πρώτο είναι ότι η ομάδα παρά το γεγονός ότι ατομικά σε αυτό το επίπεδο είναι άπειρη έχοντας πολλούς νέους παίκτες, δεν παράτησε το ματς σε μια δύσκολη έδρα παρά την τραγική εμφάνιση και τα τρίποντα που έφαγε από τις γωνίες, και ακολούθησε το πρόγραμμά της. Που ήταν να φάει 70-72π για να είναι μέσα στο παιχνίδι. Απλά χτες πλήρωσε την επίθεση.

Μην ξεχνάμε συγκριτικά γιατί όλα μετράνε και όλα πρέπει να τα βλέπουμε, ότι ο Ολυμπιακός αν και πρωταθλητής Ευρώπης σε ανάλογο παιχνίδι στην Τουρκία προ 20 ημερών το παράτησε ουσιαστικά με την Εφές και έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. Άρα ο Παναθηναϊκός δείχνει μπολιασμένος με το πνεύμα του Παναθηναϊκού και ο Πεδουλάκης όπως έχουμε πει είναι προπονητής που και στην κακή μέρα η ομάδα του θα παλεύει και θα είναι στο κόλπο.

Άρα λοιπόν ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα κρατά ατομικές βελτιώσεις σε μερικούς παίκτες και ακόμα το πνεύμα που έδειξε και την προσήλωση στην προσπάθεια και την άμυνα και ότι αντέδρασε. Φυσικά τα ερωτηματικά μένουν για Άρμστρονγκ και Κίτσεν αλλά τα έχουμε πει όπως τα λέει και ο αδελφός Σωτήρης Γεωργίου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ γιατί δημοσιογραφία δεν είναι να γράφουμε ότι βλέπει όλος ο κόσμος, αλλά να δίνουμε το κάτι παραπάνω.

Ο Κίτσεν πιστεύω θα βοηθήσει αλλά δεν θα κάνει ποτέ την διαφορά γιατί άλλο Ισραήλ και άλλο ευρωλίγκα και δεν έχει κάτι στο παιχνίδι του στο 8. Ο Άρμστρονγκ μένει μήπως γίνει κάποιο ..θαύμα που δεν γίνεται και στην συνέχεια με την πάροδο του χρόνου ο Πεδουλάκης θα δει τι αλλαγή θα κάνει γιατί το πιο πιθανό είναι να πάει σε 4αρι ή σε κάτι περιφερειακό.

Τέλος κρατάμε και τον Μασιούλις που θυμάται το παλιό του (προ τραυματισμού )πρόσωπο και παίζει και με πάθος, δ

Keywords
Τυχαία Θέματα