Λισγάρας: Παραμονή όσο πιο σύντομα γίνεται

12:39 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ο Λεβαδειακός ανέβηκε βαθμολογικά μετά και το 2-0 επί της Κέρκυρας με τον Χρήστο Λισγάρα να υπογραμμίζει πως στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο σύντομα εξασφάλιση της παραμονής και πρόσθεσε πως μετά από 13 αγωνιστικές το πρόσημο είναι θετικό για την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Λεβαδειακού στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την φετινή πορεία του Λεβαδειακού: "Όταν έχεις κάνει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, και έχεις έναν βαθμολογικό αέρα, και μία στο Κύπελλο το πρόσημο είναι θετικό. Σίγουρα θέλουμε να έρθει η παραμονή

όσο πιο σύντομα γίνεται και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Πιστεύουμε ότι το μέλλον θα είναι καλό για εμάς".
Για τη νίκη επί της Κέρκυρας: "Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σαν τελικούς. Το χθεσινό ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα που είχαμε δώσει. Δεν ξεχωρίζουμε ομάδες. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς".
Για το γεγονός ότι οι Βοιωτοί έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα: "Σίγουρα αλλάζει η ψυχολογία με ένα γκολ ή με μία καλή εμφάνιση. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τώρα τα καταφέρουμε καλά σε αυτό τον τομέα, μέσα από την καλή δουλειά που κάνουμε από το καλοκαίρι".
Για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του και ξέρουμε τι σημαίνει Τούμπα. ΘΑ είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, επειδή θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς που έχουμε δώσει. Πρέπει να φτάσουμε στο 100% της συγκέντρωσής μας για να τα καταφέρουμε".
Για το "ταμείο" που έχουν κάνει μετά από 13 αγωνιστικές: "Θεωρείται καλή συγκομιδή οι 18 βαθμοί. Τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά ακολουθεί ο Πλατανιάς για να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Θα δούμε πώς θα τελειώσει το πρώτο κομμάτι της σεζόν...".
Για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί παίκτες τη φετινή σεζόν σε σύγκριση με εκείνον, όταν ήταν στον Ολυμπιακό...: "Δεν μπορώ να μιλήσω για ό,τι είχε γίνει στο παρελθόν. Ήταν άλλες εποχές. Είναι πολύ σημαντικό που βλέπουμε πολλούς Έλληνες και νεαρούς παίκτες στο πρωτάθλημά μας. Αν κρατηθεί αυτό, θα δούμε ακόμη πιο δυνατή Σούπερ Λίγκα. Ήμουν στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αλλάζει κάτι και αυτά συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ό,τι έγινε-έγινε... Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, όμως τώρα καλούμαι να δουλέψω σκληρά για την τωρινή ομάδα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα