Λίβερπουλ για τον ρατσισμό

16:11 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ, Ίαν Άϊρε, τοποθετήθηκε για την κριτική που ασκείται στην ομάδα του, σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης του Λούις Σουάρες στον Πατρίς Εβρά.
«Έχει δημιουργηθεί μια αντίληψη ότι ο σύλλογος δεν κάνει αυτό που πρέπει. Οι παίκτες υποστήριξαν τον Λούις, κάτι που είναι φανταστικό. Αλλά μετά, κάποιοι το ερμήνευσαν λάθος λέγοντας ότι οι παίκτες δεν ενδιαφέρονται για τη μάχη ενάντια στο ρατσισμό. Αυτά είναι εντελώς ανοησίες», τόνισε ο Άϊρε, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος συνεχίζει να στηρίζει

τον Σουάρες, παραδεχόμενος ωστόσο ότι όταν επιστρέψει, δεν θα τύχει και της καλύτερης υποδοχής από τους φίλαθλους των άλλων ομάδων:
«Θα είναι δύσκολο, δεν θα πρέπει να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι οι αντίπαλοι οπαδοί θα τον υποδεχτούν καλά, επειδή αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου. Αλλά θα έχει 100% την στήριξη της Λίβερπουλ. Ο Λούις έχει ακούσει αρκετή κριτική. Όλα αυτά έχουν γίνει αποδεκτά και ο ίδιος εκτίει την ποινή του ώστε να κάνουμε νέα αρχή. Ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να επιστρέψει είναι να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχει γκολ και αυτό θα περιμένουν όλοι από αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα