Με γκολάρα του Μπίρσα

21:02 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Στις νίκες επέστρεψε η Μίλαν, που επικράτησε με 1-0 της Ουντινέζε.

Στο 7ο λεπτό ο Κελάβα είπε όχι σε σουτ του Μπίρσα, ενώ στο 17' το σουτ του Ρομπίνιο πέρασε ψηλά άουτ. Τελικά στο 22' οι Μπίρσα και Ρομπίνιο έπαιξαν όμορφα την μπάλα με τον πρώτο να κάνει το 1-0 με τρομερό σουτ. Στο 31ο λεπτό το μακρινό σουτ του Γκάμπριελ πέρασε λίγο άουτ, εν στο 63' το σουτ του

Ντι Νατάλε, τράνταξε το δοκάρι της Μίλαν.

Στο 7ο' το σουτ του Νιάνγκ πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 72' ο Κελάβα σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Πόλι από δεξιά.

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ, Αμπάτε, Ζαπάτα,Σιλβέστρ, Κονστάντ. Μοντολίβο, Πόλι, Μουντάρι (86' Νοτσερίνο), Μπίρσα (68' Νιάνγκ), Μάτρι (77' Κακά), Ρομπίνιο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ερτό, Ντανίλο, Νάλντο, Πίντζι (74' Ζιελίνσκι), Λατσάρι, Μπάστα (51' Μουριέλ), Άλαν, Σίλβα, Ντι Νατάλε, Περέιρα (89' Περέιρα).

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Στις νίκες επέστρεψε η Κάλιαρι που έκαμψε την αντίσταση της Κατάνια με 2-1.

Η Κατάνια άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Μπεργκέσιο μετά από κόρνερ, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες και τελικά στο 26' ο Ιμπαρμπό με όμορφη ενέργεια έφερε το ματς στα ίσα. Στο 35' ο Σάου αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 40' ο Λεγκροτάλιε έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, αλλά ο Φριζόν απέκρουσε την εκτέλεση του Ιμπαρμπό κι έσωσε την ομάδα του.

Στο 54ο λεπτό το σουτ του Ναϊνγκολάν έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 65' ο Φριζόν είπε όχι σε σουτ του Άλβαρες. Τελικά τη λύση για την Κάλιαρι έδωσε στο 86ο λεπτό ο Πινίγια ο οποίος έκανε το 2-1.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Περικό, Ροσετίνι, Μούρου, στόρι, Κόντι, Καμπρέρα (73' Ιμπραΐμι), Κόσου (82' Νενέ), Ναϊνγκολάν, Σάου (67' Πινίγια), Ιμπαρμπό.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φριζόν, Άλβαρες, Μπελούτσι (71' Γκιομπέρ), Λεγκροτάλιε, Μπιράγκι, Πλαζίλ, Αλμιρόν (78' Ταχτσίδης), Ίζκο, Κάστρο (46' Ρολίν), Μπαριέντος, Μπεργκέσιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα