Λύτρωση με Ντεμπελέ

22:01 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΛΙΟΝ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-1(1-2)
Γήπεδο: Ζερλάν

Αυτό κι αν ήταν συγκλονιστικό παιχνίδι. Η Λιόν κρατούσε τη νίκη-πρόκριση στα χέρια της ως το 90', αλλά ο Ντεμπελέ με ένα τρομερό σουτ της έκοψε τα φτερά και χάρισε στην Τότεναμ την πρόκριση.

Στο 7ο λεπτό η κεφαλιά του Γκαλάς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 16' η Λιόν ήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Γκρενιέ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά της περιοχής, ο Γκοναλόν σηκώθηκε

πιο ψηλά από όλους, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φρίντελ με κεφαλιά. Στο 32' οι Γάλλοι κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, ο Λακαζέτ πάσαρε στον Λισάντρο, ο οποίος έπιασε άτσαλο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 42' ο Λακαζέτ σούταρε εντός περιοχής και ο Φρίντελ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια, ενώ στο 45' ο Χόλτμπι σούταρε από μακριά, ο Βερκούτρ ακούμπησε ελάχιστα τη μπάλα και εκείνη χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γάλλου.

Στο 50' οι «spurs» βγήκαν στην κόντρα, ο Αντεμπαγιόρ έστειλε συστημένη σέντρα στον Μπέιλ, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 55' ο Γκρενιέ βρέθηκε τετ α τετ με τον Φρίντελ, με τον δεύτερο να βγάζει το σουτ του Γάλλου με τα πόδια. Στο 77' η κεφαλιά του Ντέμπσεϊ πέρασε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του ίδιου παίκτη στο αμέσως επόμενο λεπτό. η Τότεναμ συνέχισε να πιέζει και στο 90' ήρθε η λύτρωση με τρομερό σουτ τυ Ντεμπελέ έξω από την περιοχή.

ΛΙΟΝ: Βερκούτρ, Ουμτίτι, Λόβρεν, Μπίσεβατς, Ρεβεγιέρ, Γκοναλόν, Φοφανά, Λισάντρο Λόπες (74' Γκεζάλ), Γκρενιέ, Λακαζέτ (65' Μάλμπρανκ), Γκομίς (82' Μπριάν).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Φερτόνχεν, Ασού Εκοτό, Γκαλάς, Γουόκερ, Πάρκερ (85' Λίβερμορ), Ντεμπελέ, Μπέιλ, Χόλτμπι (74' Σίγκουρντσον), Λένον (66' Ντέμπσεϊ), Αντεμπαγιόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα