“Λύτρωση” στην εκπνοή για Αστέρα

19:26 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συνέχισε να έχει θετικά αποτελέσματα στην έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες απέσπασαν σημαντική νίκη από

τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) με τέρμα του Ηλία Σολάκη στην εκπνοή της αναμέτρησης. Το “τρίποντο” αυτό απομακρύνει κι άλλο την ομάδα του Σάκη Τσιώλη από την εικίνδυνη ζώνη ενώ ταυτόχρονα “βύθισε” ακόμη περισσότερο τον “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Από πολύ νωρίς (3') ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να προηγηθεί στο ματς με τον Ράγιος. Το γκολ του Ισπανού μετέφερε το άγχος στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη η οποία στα επόμενα λεπτά κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση. Οι Γιαννιώτες διαμαρτύρωνται δικαώς στο 24' για σπρώξιμο του Ζαραδούκα μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Αργυρόπουλο με τον Στυλιάρα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Οι Αρκάδες ήταν εκείνοι που είχαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες στο ματς με αποκορύφωμα το χαμέν τετ-α-τετ του Περόνε στο 31' ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Κηπουρό.

Η ομάδα το Σάκη Τσιώλη συνέχισε να χάνει ευκαιρίες μέχρι που την... πλήρωσε. Στο 35' ο Ζαραδούκας “βρήκε” τον Μπεσέρα ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Αργυρόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό “ήρθε” από το πουθενά για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” αφού δεν είχε απειλήσει καθόλου την εστία του Χακόμπο.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έπαιξαν “αναρχικό” ποδόσφαιρο με τα λάθη στο κέντρο να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε να ανεβάζει ρυθμό μετά το 60' και είχε κάποιες καλές στιγμές οι οποίες ωστόσο δεν είχαν την ανάλογη κατάληξη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ανήκει και πάλι στους Αρκάδες με τον Έγκον (80') να κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Κηπουρού. Ο Άγγελος Αναστασιάδης την ίδια χρονική στιγμή αποβλήθηκε από τον πάγκο των Γιαννιωτών αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Γεωργίου.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη κατάφερε να φτάσει στη... λύτρωση στις καθυστερήσεις (90'+1') με τον Σολάκη ο οποίος έπειτα από σέντρα του Αργυρόπολου έκανε το γυριστό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αρκάδες πήραν τη νίκη και έδειξαν πως εκμεταλλεύονται στο έπακρο την έδρα τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπ

Keywords
Τυχαία Θέματα