Μαλντίνι: Χρειάζονται χρήματα οι Ιταλικές ομάδες

23:52 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο θρύλος των Ροσονέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters τόνισε ότι οι ομάδες της γειτονικής χώρας χρειάζονται οικονομική ενίσχυση για να γίνουν ανταγωνιστικές στο Champions League. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να επενδύσεις χρήματα για να μπορέσεις να κοιτάξεις στα μάτια τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Οσον αφορά τους αγώνες της Γιουβέντους με την Μπάγερν στη φάση

των «8», σχολίασε: «Η Γιουβέντους είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην Ιταλία, όμως όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις μία ομάδα όπως η Μπάγερν, βλέπεις τη διαφορά. Χρειάζονται τουλάχιστον 3-4 σπουδαίους παίκτες».

Η οικονομική κατάσταση είναι σφικτή στο ιταλικό ποδόσφαιρο και ο θρύλος της Μίλαν τόνισε ότι οι σύλλογοι πρέπει να βρουν τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους. «Στην Ιταλία έχουμε ακόμα νόμους που δεν ισχύουν. Οι πάντες χάνουν τα χρήματά τους στο ιταλικό ποδόσφαιρο, είναι τρελό».

Ο Μαλντίνι κατέληξε αναφέροντας κάποιους λόγους για τους οποίους το ποδόσφαιρο έχει γίνει φτωχό στη γειτονική χώρα: «Αν πάτε έξω από το Σαν Σίρο θα δείτε ανθρώπους να πουλάνε προϊόντα-απομιμήσεις. Δεν είναι δυνατόν να το επιτρέπουν αυτό. Εχουμε επίσης παλιά γήπεδα, πολύ παλιά γήπεδα. Πάνω απ' όλα πρέπει να μάθουμε από τα πρωταθλήματα τα οποία βγάζουν χρήματα από τον αθλητισμό αντί να χάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα