Μαντσίνι: Καλύτερη από όλους η Σίτι

15:42 8/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει τα πρωτεία στην Premier League καθώς βρίσκεται στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο τα τελευταία δυο χρόνια είναι καλύτερη από όλους σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε: "Δεν νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει ομάδα που έχει παίξει καλύτερα από εμάς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια

δυνατή ομάδα, η Τσέλσι είναι δυνατή, αλλά νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που έχει παίξει καλύτερα στην Premier League".
Ο Μαντσίνι στάθηκε και στις πολλές απουσίες που έχει η Μάντσεστερ Σίτι στην διάρκεια της σεζόν: "Είμαστε δυνατή ομάδα. έχουμε σταθεί άτυχοι επειδή χάσαμε δύο-τρεις παίκτες τον Ιανουάριο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Γιαγιά Τουρέ είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, όταν δεν παίζει είναι σημαντικό. Τον έχουμε χάσει της τελευταίες 20 μέρες".
Όσο για το αν βλέπει τον εαυτό του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και την επόμενη σεζόν, ο Μαντσίνι απάντησε λέγοντας το εξής: "Ναι, ναι, γιατί όχι;".

Keywords
Τυχαία Θέματα