Μαντσίνι: Νόμιζα πως θα ήταν εύκολο

10:31 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από την Έβερτον με 1-0 και τώρα συγκατοικεί στην κορυφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να παραδέχεται πως υποτίμησε τον αντίπαλο υποστηρίζοντας πως περίμενε ότι το παιχνίδι θα ήταν πιο εύκολο.

Μετά το τέλος του αγώνα στο "Γκούντισον Παρκ", ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Είναι μια άσχημη βραδιά για εμένα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά πιστεύω πως έκανα λάθη στο παιχνίδι, δεν προετοιμαστήκαμε καλά και είχαμε πρόβλημα. Είναι σημαντικό για εμένα να γνωρίζω ποιο είναι το λάθος, δεν προετοίμασα καλά την ομάδα γιατί

πίστευα πως το παιχνίδι θα ήταν πιο εύκολο και όλοι ξέρουμε πως εδώ κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Δεν προετοίμασα καλά την ομάδα στις προπονήσεις των τριών τελευταίων ημερών. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά έκανα λάθη στην προετοιμασία των τριών τελευταίων ημερών. Πίστευα πως θα ήταν πιο εύκολο γιατί πίστευα πως αφού κερδίσαμε την Τότεναμ και είχαμε κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος θα κερδίζαμε και την Έβερτον που αγωνίστηκε χωρίς τρεις ή τέσσερις σημαντικούς παίκτες".

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε: "Είμαστε στην κορυφή, απομένουν άλλα 15 παιχνίδια, είναι σημαντικό το επόμενο Σάββατο να κερδίσουμε, ωστόσο, έχουμε ακόμα χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα