Μάντζιος: Θα έπρεπε να έχει δέσει η ομάδα

09:35 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στα δυο διαφορετικά πρόσωπα που εμφανίζει ο Λεβαδειακός, εντός και εκτός έδρας, στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος υπογραμμίζοντας πως μετά από 10 αγωνιστικές η ομάδα θα έπρεπε να έχει "δέσει".

Σε δηλώσεις του στην NOVA ο επιθετικός του Λεβαδειακού τόνισε: "Παρουσιάζουμε δυο πρόσωπα. Εντός αγωνιζόμαστε με πάθος, εκτός δεν εμφανιζόμαστε όσο μαχητικοί θα θέλαμε. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και ευτυχώς πήραμε την νίκη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία πια. Θα έπρεπε να έχει δέσει η ομάδα αλλά κάτι

τέτοιο δεν έχει συμβεί. Προσπαθούμε με πάθος και κάποιες ατομικές ενέργειες να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν μπορούμε να πούμε τι ακριβώς λείπει μέχρι τώρα, αν το γνωρίζαμε θα το αλλάζαμε την άλλη στιγμή".
Για το γκολ που πέτυχε στο 2-0 επί της Ξάνθης, ο Μάντζιος δήλωσε: "Συνήθως δεν σκοράρω τόσο με το κεφάλι, δεν θα το χαρακτήριζα γκολ τύπου... Μάντζιος. Με τα πόδια λειτουργώ καλύτερα. Χρησιμοποιώ καλά το κορμί μου, έχω άλλα ελαττώματα, άλλα προτερήματα. Υπάρχουν καλοί παίκτες στον Λεβαδειακό αλλά δεν αγωνιζόμαστε ακόμα σαν ομάδα, όπως γινόταν για παράδειγμα πέρσι στον ΟΦΗ".
Τέλος για το πέρασμα του από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν αλλά και από τον Ατρόμητο, ο Μάντζιος είπε: "Όσο για μένα έκανα μια επιλογή και πήγα στο Αζερμπαϊτζάν με τον κύριο Μπάντοβιτς αλλά έφυγα, δεν μπορούσα να ζήσω εκεί. Πήγα στην συνέχεια στον Ατρόμητο με τον κύριο Αναστόπουλο. Κάποια πράγματα και κάποιες συγκυρίες που δεν θέλω να αναφερθώ με λεπτομέρειες, με έκαναν να φύγω. Ορισμένα πράγματα δεν τα δέχομαι. Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου. Η ζωή στο Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ διαφορετική, από το φαγητό και την θρησκεία μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα