Μαρότα: Αφιερωμένες στον Κόντε

12:53 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην μεγαλύτερη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αντόνιο Κόντε παρακολουθούσε την προσπάθεια της Γιουβέντους από την εξέδρα, λόγω τιμωρίας, ωστόσο η ομάδα προκρίθηκε με τον Μπέπε Μαρότα να αφιερώνει στον Ιταλό τεχνικό την νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ και την πρόκριση στους "16".

Σε δηλώσεις του μετά το 1-0 στο Ντόνετσκ, ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους μίλησε για
Τον Κόντε: "Ο Κόντε αξίζει να κοουτσάρει την ομάδα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα και δικαιούται να ζήσει αυτή την φανταστική εμπειρία. Για αυτό του αφιερώνουμε την νίκη και την πρόκριση, είναι δικές του".
Τον αντίπαλο στους "16": "Αν παίξουμε όπως με την Σαχτάρ, όποια και να είναι, μπορούμε να την κερδίσουμε. Το δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό στην Ουκρανία. Από εδώ και πέρα όλα τα ματς θα είναι γιορτή".
Το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο: "Είναι σίγουρο πως στα ταμεία μας θα μπουν πολλά χρήματα από την πρόκριση αυτή. Αυτό δεν σημαίνει πως θα ξοδέψουμε τεράστια ποσά. Το ρόστερ είναι καλό, πλήρες και ισορροπημένο. Αυτοί οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη πορεία στην Ιταλία και στην Ευρώπη. Μεταγραφές πιθανώς να γίνουν, αλλά μην πιστεύετε όσα γράφονται. Μερικά ονόματα δεν μας έχουν απασχολήσει ούτε στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα