Αφέθηκε ελεύθερος ο Γλου

11:33 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε το πρωί ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου και αφού έκανε διακανονισμό για το χρέος προς το Δημόσιο στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Υπενθυμίζεται πως χθες ο γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη για οφειλή προς το Δημόσιο ύψους 765.334,23 ευρώ.
Το

όνομα του 52χρονου Αντώνη Γλου ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των επιχειρηματιών -της μόδας και όχι μόνον- που το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στα... δίχτυα του ΣΔΟΕ λόγω οφειλών προς το Δημόσιο. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί ονόματα όπως ο Λάκης Γαβαλάς, η Φάννυ Κάτσου της Fena και πολλοί άλλοι.
Γνωστός από τους εμπορικούς, επιχειρηματικούς, αλλά και κοσμικούς κύκλους, ο Αντώνης Γλου -όπως και ο αδερφός του Γιώργος- αποτελούσαν ένα από τα «success stories» του τομέα ένδυσης και υπόδησης της Ελλάδας.
Η ιστορία του Ομίλου Glou ξεκίνησε από το 1985, όταν η οικογένεια Γλου ίδρυσε το πρώτο της κατάστημα στον Πειραιά, που εγκαινίασε την ενασχόληση της οικογένειας με την εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών. Η επιτυχία που σημείωσε το κατάστημα του Πειραιά οδήγησε στη δημιουργία 7 νέων καταστημάτων μέσα στο 1992.
Λίγο αργότερα, το 1994, η εταιρεία ασχολήθηκε με τη χονδρική διάθεση αθλητικών ενδυμάτων και ειδών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, ο Ομιλος σήμερα διαθέτει 42 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Παράλληλα διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσωπεία γνωστών εταιρειών (brands).
Η ύφεση που έπληξε το λιανεμπόριο «βρήκε» τον Ομιλο Γλου σε φάση ανάπτυξης και νέων επενδύσεων. Το εκρηκτικό μείγμα που δημιούργησε η αύξηση του κόστους των πωλήσεων και η μείωση της κατανάλωσης προκάλεσε γερό πλήγμα στην αλυσίδα. Τον τελευταίο καιρό ήταν κοινό μυστικό ότι ο Ομιλος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Εκτός από τον κ. Γλου, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε το τελευταίο τριήμερο στην Αττική, στη σύλληψη πέντε ακόμη ατόμων για χρέη προς το Δημόσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα