Μαρτίνο: Διαφορετικό ματς αν σκοράρουμε πρώτοι

12:11 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στην ρεβάνς του 1-1 στο "Καμπ Νου", η Μπαρτσελόνα παίζει κόντρα στην Ατλέτικο στην Μαδρίτη με τον Τάτα Μαρτίνο να σημειώνει πως αν η πρωταθλήτρια Ισπανίας σκοράρει πρώτη τότε θα γίνει ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι ενώ πρόσθεσε πως η Μπαρτσελόνα έχει προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να παίξει ο Ντιέγκο Κόστα.
Στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι στο "Βιθέντε Καλδερόν", ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη, παίζοντας με μια ομάδα που έχει πολύ διαφορετικό

στυλ παιχνιδιού από εμάς και δεν έχουμε νικήσει φέτος. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να νικήσουμε, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι ένας αντίπαλος που θα μας επιτρέψει να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Εμείς προετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ντιέγκο Κόστα, οπότε αν παίξει δεν θα είναι έκπληξη για εμάς. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς γιατί η Ατλέτικο έχει την τάση να είναι καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Και η μόνη διαφορά στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης με εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας είναι ότι στο πρώτο νικήσαμε".
Για τον Λιονέλ Μέσι, ο Μαρτίνο δήλωσε: "Από εκεί και πέρα, για τον Μέσι να πω ότι είναι λογικό για έναν παίκτη τόσο μεγάλου επιπέδου κάθε φορά που δεν παίζει καλά να τραβάει την προσοχή".

Keywords
Τυχαία Θέματα