«Μας ενοχλεί η εικόνα μας»

23:11 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και στον δεύτερο ημιτελικό του ΟΑΚΑ είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του για την εμφάνισή τους.«Ήταν ένα ματς όπως και το πρώτο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο μέρος. Στην συνέχεια όμως δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να βάλει εύκολα καλάθια και να ανοίξει την διαφορά,. Μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά και ο Παναθηναϊκός ήταν σε σχέση

με το πρώτο. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία μας και την εικόνα μας και αυτό μας ενοχλεί. Αυτά τα ματς όμως μας δείχνουν πως μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη».

Από πλευράς παικτών Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Γιάννης Αθανασούλας ο οποίος τόνισε «Σήμερα ενώ ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος, δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο παρουσιάσαμε πάλι αμυντικά κενά. Κάτι που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ανοίξει την διαφορά με τα τρίποντα. Άνοιξε το σκορ και στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε να αναλύσουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Δεν μας αξίζουν αυτά τα σκορ και θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα