Μαθαίνει αντιπάλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ΑΕΚ!

20:04 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

Τους αντιπάλους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και το πρόγραμμά της για τη νέα σεζόν θα μάθει το πρωί της Δευτέρας η ΑΕΚ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Φυσιολατρικού Ομίλου Φλώρινας, στον Λόφο Αγίου Παντελεήμονα και από αυτήν θα προκύψει η τελική μορφή του 5ου και του 6ου ομίλου (σε έναν εκ των οποίων θα συμμετάσχει η ΑΕΚ), οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο κύπελλο

και ολόκληρο το καλεντάρι της σεζόν. Οι 4 όμιλοι έχουν ήδη καταρτιστεί σε πρώτη φάση με γεωγραφικά κριτήρια, με εξαίρεση τον 5ο και τον 6ο όμιλο, στους οποίους θα γίνει κλήρωση για να μοιραστούν σε αυτούς οι ομάδες της Αττικής, της Κρήτης και των Κυκλάδων.
Οι ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά, της Ανατολικής Αττικής και της Δυτικής Αττικής (συνολικά 20 τον αριθμό) θα τοποθετηθούν δέκα στον 5ο όμιλο και δέκα στον 6ο, μετά από κλήρωση. Το ίδιο θα γίνει και για τις ομάδες του Ηρακλείου, των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου (συνολικά 8) που θα μοιραστούν τέσσερις στον έναν όμιλο και τέσσερις στον άλλο. Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες των Κυκλάδων. Ο Πανναξιακός θα πάει στον έναν όμιλο και η Μύκονος στον άλλο, έπειτα από κλήρωση. Ο 5ος και ο 6ος όμιλος θα αποτελούνται από 15 ομάδες ο καθένας. Με την ολοκλήρωση του καταρτισμού των ομίλων θα ακολουθήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαϊου. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Κυριακή.
Εκτός από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, τη Δευτέρα το πρωί θα διενεργηθεί και η κλήρωση του νεοσύστατου κυπέλλου Γ' Εθνικής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Το σύστημα διεξαγωγής έχει ως εξής: Κάθε όμιλος θα βγάλει ένα... κυπελλούχο. Οι "κυπελλούχοι" του κάθε ομίλου (6 συνολικά), μαζί με δύο από τους φιναλίστ του κάθε τελικού των ομίλων (που θα προκύψουν από κλήρωση), θα αποτελέσουν την οχτάδα των προημιτελικών. Όλη η διοργάνωση περιλαμβάνει μονούς αγώνες, εκτός από τα ημιτελικά που θα έχει διπλές αναμετρήσεις. Οι αγώνες θα γίνονται επίσης Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα