Μάθημα ζωής από μια 15χρονη

11:48 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Λίλι Ραντ είναι 15 ετών και αγωνίζεται στις ακαδημίες της ομάδας ποδοσφαίρου Southern Raiders αλλά και στην Εθνική Τασμανίας και πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως μέσα από το ποδόσφαιρο κατάφερε να κάνει χαρούμενα τα μικρά παιδιά στην Κένυα.
Συγκεκριμένα, το 15χρονο κορίτσι μπόρεσε και συγκέντρωσε περισσότερα από 1000 δολάρια μέσα σε έναν χρόνο προκειμένου να στείλει 200 ζευγάρια ποδοσφαιρικά παπούτσια αλλά και αθλητικό εξοπλισμό σε παιδιά που ζουν στην Κιμούκα της Κένυας. Την προσπάθεια της αυτή βοήθησαν τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά και επιχειρήσεις και έτσι το δημοτικό σχολείο

της Κιμούκα κατάφερε να δημιουργήσει την δική του ποδοσφαιρική ομάδα.
Όπως λέει η ίδια η Λίλι Ραντ: "Ήμουν ιδιαίτερα τυχερή, καθώς μου δόθηκαν ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο και ήθελα με την σειρά μου να ανταποδώσω".
Μάλιστα, το 15χρονο κορίτσι σημείωσε και το εξής: "Νιώθω συνεπαρμένη. Είμαι τόσο ευγνώμων που το έργο μου απέδωσε καρπούς και στάθηκα ικανή να διαφοροποιήσω τις ζωές κάποιων παιδιών που ζουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Χαίρομαι που βοήθησα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε μια χώρα όπως η Κένυα".
Η Λίλι Ραντ χρειάστηκε πάνω από 80 ώρες για να καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα αλλά όπως λέει η ίδια: "Όταν είδα τις φωτογραφίες ένιωσα ανείπωτη χαρά. Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα που βίωσα όταν είδα τα χαμόγελα τους. Το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα