Με 3 ευρώ κέρδισε 11.000 στο στοίχημα! (ΦΩΤΟ)

14:47 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Μυτιλήνη, ένας κάτοικος της Καλλονής και φίλος της τοπικής ομάδας αλλά και του Ολυμπιακού έπαιξε 3 ευρώ στο "Πάμε Στοίχημα" και κέρδισε 11.000 ευρώ περίπου.
Πώς τα κατάφερε; Έπαιξε ακριβή σκορ στα παιχνίδια Βέροια-Καλλονή και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και οι προβλέψεις του ήταν εύστοχες και στις δυο περιπτώσεις. Συγκεκριμένα το 0-3 της Καλλονής

είχε απόδοση 85 και το 4-0 του Ολυμπιακού είχε απόδοση 42.
Μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα, όταν ρωτήθηκε ο υπερτυχερός πώς του ήρθε να παίξει τα συγκεκριμένα σκορ απάντησε: "Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών της ΑΕΛΚ, η Καλλονή έχει δώσει 11 ματς εκτός έδρας και παίζει πάντα για τη νίκη, σκεφτόμουν να το παίξω 1-2 ή 1-3, αλλά όταν έμαθα πως θα απουσιάζει ο βασικός τους σκόρερ το έβαλα 0-3. Για τον Ολυμπιακό πάλι έβλεπα από την αρχή καθαρή νίκη, λόγω Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ήθελε μια νίκη απάντηση στα περί αμφισβήτησης της αυτοκρατορίας του και ήμουν σίγουρος πως ο Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα του για μεγάλο σκορ. Ευτυχώς δικαιώθηκε κι εκείνος και εγώ μαζί του".
Μάλιστα όταν εμφανίστηκε πανευτυχής στο πρακτορείο, ένας που βρισκόταν εκεί του είπε "Πάρε το δοκάρι του Καραϊσκάκη στο σπίτι σου" μιας και λίγο πριν το τέλος ο Φουστέρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με το σκορ ήδη στο 4-0, προς ανακούφιση του υπερτυχερού.

Keywords
Τυχαία Θέματα