Με ανατροπή ο ΟΣΦΠ

22:41 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 σε δύο αγωνιστικά λεπτά ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολιών και διατηρήθηκε στο+3 από το δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Το ματς

Ο Πλατανιάς κατάφερε να προηγηθεί με το τέρμα του Τόρες μόλις στο 2' και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, σαφώς...επιβαρυντικά για τον Ολυμπιακό.

Ο Πλατανιάς οχυρώθηκε πίσω από τη σέντρα και με τις δύο ζώνες άμυνες του Ουζουνίδη κατάφερε να κρατήσει μακριά από την απειλητική δημιουργία του μέσους του Ολυμπιακού. Στην κόντρα μάλιστα, αν ο Μπέλιτς ήταν πιο προσεκτικός, ο Πλατανιάς θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερη φορά.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το αυτογκόλ του Φερνάντες, ύστερα από ωραία πάσα του Ντομίνγκες στον Κάμπελ, ο οποίος έκανε σέντρα και... βρήκε τον παίκτη του Πλατανιά που στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.Το συγκεκριμένο γκολ έδωσε «φτερά» στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ δύο λεπτά αργότερα με τον Μήτρογλου, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Τσόρι.Στο 73' οι Περαιώτες έκαναν το 1-3 με τον Σαβιόλα, ο οποίος βρήκε δίχτυα με πολύ ωραίο πλασέ. Το 4-1 το έκανε ο Βάις στο 87', όταν πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, έκανε τρομερή «κούρσα» και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα