Με την υπογραφή του Σα

21:03 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αλκή- Άρης Λ.: 0-1
(Μουτίνιο 30')

Εύκολη νίκη πέτυχε ο Άρης που επικράτησε με 1-0 της Αλκής στο ΓΣΖ, πραγματοποιώντας απλή και ουσιαστική εμφάνιση. Το γκολ που έκρινε την τύχη της αναμέτρησης σημείωσε ο Μουτίνιο στο 30΄ μετά από ασίστ

του Οκόγιε.

Δόξα Κ.- Νέα Σαλαμίνα: 2-0
(Λόμπο 70', 78' πεν.)

Δύο γκολ του Ρικάρντο Λόπο έδωσαν τη νίκη στην Δόξα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα σε αναμέτρηση που έγινε στο Μακάρειο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας σε διάστημα εφτά λεπτών, το πρώτο με πέναλτι στο 71' και το δεύτερο με κοντινό πλασέ στο 78'.

Η Νέα Σαλαμίνα διαμαρτύρεται για την φάση του πέναλτι, καθώς το ριπλέι έδειξε ότι ήταν λανθασμένη η υπόδειξη πέναλτι αλλά και η αποβολή του Σέτκους, αφού δεν υπήρξε παράβαση στο μαρκάρισμα του Καρλίτος. Ο Λιθουανός τερματοφύλακας, που ήταν ο κορυφαίος των ερυθρόλευκων, αποβλήθηκε από τον διαιτητή ως τελευταίος παίκτης.

Εθνικός Άχνας- ΑΕΛ: 0-2
(Σα 23', 29')

Η ΑΕΛ ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Εθνικού στο Δασάκι, χάρη σε δύο τέρματα του Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, επιβεβαίωσε ότι διανύει περίοδο αγωνιστικής φόρμας, σκοράροντας μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 23' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεμπέ και στο 28' με δυνατό σουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα