Σούπερ Νάπολι στην πρεμιέρα (VIDEO)

21:09 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα έδειξε η Νάπολι του Ράφα Μπενίτεθ, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη (3-0) κόντρα στην Μπολόνια.

Στο 12ο μόλις λεπτό το σουτ του Καγιεχόν τράνταξε το δοκάρι της Μπολόνια, ενώ στο 20' ο Κούρτσι έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Χάμσικ. Τελικά στο 32ο λεπτό η πίεση της Νάπολι έφερε αποτέλεσμα, καθώς μετά από επέμβαση του Κούρτσι σε σουτ του Χάμσικ, ο Καγιεχόν εξ επαφής, έκανε το 1-0. Στο 39' ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ το γκολ

του Ιγκουαΐν, αλλά στο 45+2' ο Σουνίγκα έκανε τη γύρισμα από αριστερά και ο Χάμσικ αφού πέρασε και τον Κούρτσι, έκανε το 2-0.

Στο 49ο λεπτό ο Καγιεχόν αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 51' την ίδια τύχη είχε και ο Σουνίγκα. Ένα λεπτό μετά ο Ιγκουαΐν έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά μόλις έξω, ενώ στο 63' ο Χάμσικ έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Πάντεφ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Μπεχράμι, Μάτζιο, Σουνίγκα, Ινλέρ, Χάμσικ (71' Μέρτενς), Πάντεφ (66' Ινσίνιε), Καγιεχόν, Ιγκουαΐν (83' Ραντόσεβιτς).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Νατάλι, Άντονσον, Γκάρικς, Τσεχ (72' Κρέσπο), Ντέλα Ρόκα, Κονέ, Κριν (78' Πέρες), Χριστοδουλόπουλος (46' Μοσκαρντέλι), Μπιάνκι, Ντιαμάντι.

ΛΙΒΟΡΝΟ- ΡΟΜΑ: 0-2
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Με το διπλό έφυγε από την έδρα της Λιβόρνο, η Ρόμα, που νίκησε με 2-0 κι έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Φλορέντζι έκανε το πλασέ αλλά ο Μπάρντι έπεσε και μάζεψε με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 16' ο Μαϊκόν έκανε το σουτ από δεξιά και ο Μπάρντι έδιωξε ξανά σε κόρνερ. Στο 22' ο Ντ Σάνκτιε σταμάτησε τον Έμερσον, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Τότι έφυγε μόλις άουτ, στο 29' ο αρχηγός της Ρόμα έπιασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της Λιβόρνο.

Στο 56ο λεπτό ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Φλορέντζι, ενώ στο 63' το σουτ του Κετσερίνι δεν βρήκε στόχο. Ένα λεπτό μετά, ο Φλορέντζι σημάδεψε το δοκάρι της Λιβορνο και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντε Ρόσι με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για τη Ρόμα. Στο 80ο λεπτό ο Μαϊκό έκανε όμορφο σουτ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάρντι.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Βαλεντίνι, Έμερσον, Κετσερίνι, Σκιαταρέλα, Λούκι, Ντάνκαν (81' Πιτσίνι), Γκρέκο, Γκεμίτι (33' Μπαγιέ), Μπελινγκέρι (59' Ντιονίζι), Παουλίνιο.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενατιά, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (82' Ταντέι), Φλορέντζι (70' Μαρκίνιο), Μποριέλο (60' Ζερβίνιο), Τότι.

ΤΟΡΙΝΟ- ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 2-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Εύκολη νίκη για την Τορίνο με 2-0 κόντρα στη Σασουόλο, στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο.

Η Τορίνο απείλησε πρώτη στο 25ο λεπτό με σουτ του Ιμόμπιλε, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Ροζάτι, ενώ στο 38' ο κίπερ της Σασουόλο είπε όχι σε σουτ του Τσέρτσι. Τελικά στο 41' ο Ιμόμπιλε έκανε όμορφη ενέργεια, έδωσε για τον Μπρίγκι που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για την Τορίνο.

Στο 57' ο Βίβες αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό την ίδια τύχη είχε και ο Φάρνερουντ. Η Τορίνο κλείδωσε τη νίκη της στο 63ο λεπτό, καθώς ο Τσέρστι με όμορφη προσπάθεια έκανε το 2-0. Στο 71' το φάουλ του Μαγκνανέλι έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 77' ο Ζάζα δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Παντέλι.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Γκλικ, Ροντρίγκες, Μορέτι, Μπρίγκι (46' Μπάσα), Νταρμιάν, Βίβες, Ντ'Αμπρόζιο, Φάρνερουντ (70' Ελ Καντουρί), Τσέρτσι (83' Μετζιορίνι), Ιμόμπιλε.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Ροζάτι, Κατσόλα, Τερανόβα, Ροσίνι, Ζίγκλερ, Μαγκνανέλι (78' Λαρίμπι), Μισιρόλι, Κούρτιτς, Φαρίας (72' Παβολέτι), Μασούτσι (65' Αλέξε), Ζάζα.

ΛΑΤΣΙΟ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Με νίκη ξεκίνησε τη σεζόν η Λάτσιο, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ουντινέζε.

Η Λάτσιο μπήκε πολύ δυνατά και στο 5ο μόλις λεπτό ο Καντρέβα έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε λίγο και στον Ντανίλο και σταμάτησε στο δοκάρι της Ουντινέζε, ενώ στο 6' η κεφαλιά του Καβάντα πέρασε ελάχιστα άουτ. τελικά η πίεση της Λάτσιο έφερε αποτέλεσμα στο 13ο λεπτό. Ο Ερνάνες με τρομερό σουτ άφησε άγαλμα τον Κελάβα κι άνοιξε το σκορ. Μάλιστα στο 16' ο Κελάβα έκανε πέναλτι στον Ερνάνες και ο Καντρέβα από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-0. Στο 25' το σουτ του Μπάστα από δεξιά πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 29' ο Κελάβα είπε όχι σε δυνατό βολέ του Ερνάνες. Στο 33' η κεφαλιά του Ράντου πέρασε λίγο άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μαρκέτι απέκρουσε το φάουλ του Μαϊκοσουέλ. Στο 38' ο Καντρέβα έκανε καταπληκτική προσπάθεια, αλλά ο Κλόζε αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 47' ο Κελάβα είπε όχι σε σουτ του Ερνάνες και στην επαναφορά ο Λούλιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 50' ο Ντανίλο έκανε τραγικό λάθος, αλλά ο Καντρέβα αστόχησε από καλή θέση. Τελικά στο 60ο λεπτό ο Μουριέλ έκανε τρομερή κούρσα και με πλασέ μείωσε σε 2-1 για την Ουντινέζε, ενώ στο 75' ο Ζιελίνσκι δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει από κοντά.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ράντου, Νοβαρέτι, Καβάντα, Τσάνα (46' Ντίας), Μπίλια, Ερνάνες, Γκονζάλες (76' Ονάζι), Καντρέβα, Λούλιτς, Κλόζε (83' Φλοκάρι).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Μπάστα, Πασκουάλε, Ντανίλο, Ντομίτσι, Νάλδο, Περέιρα (59' Λατσάρι), Πίντζι (69' Ζιελίνσκι), Μπαντού, Ντι Νατάλε (46' Μουριέλ), Μαϊκοσουέλ

ΠΑΡΜΑ- ΚΙΕΒΟ: 0-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Στο 0-0 κόλλησαν Πάρμα και Κιέβο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο 6' το σουτ του Αμάουρι από καλή θέση δεν ανησύχησε τον Πουτζιόνι, ενώ στο 20' ήταν η σειρά του Μιράντε να πει όχι σε κεφαλιά του Θερό. Ένα λεπτό μετά, ο γκολκίπερ της Πάρμα πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Παλόσκι, ενώ στο 31' ήταν η σειρά του Πουτζιόνι να πει όχι σε σουτ του Βαλντές.

Στο 59' ο Αμάουρι έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ και στο 80' ο Ιταλοβραζιλιάνος δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση. Στο επόμενο λεπτό ο Πουτζιόνι έσωσε την ομάδα του καθώς απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μπιαμπιανί.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Γκόμπι, Κασάνι, Λουκαρέλι, Φελίπε, Μαρκιόνι, Βαλντές (69' Μουνάρτι), Παρολο, Κασάνο (82' Σανσόνε), Αμάουρι, Μπιαμπιανί.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σέζαρ, Ντραμέ, Παπ, Σάρδο (87' Φρέι), Σέστου (79' Κλέιτον), Ριγκόνι, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Θερό, Παλόσκι (83' Πελισιέ)

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2-1
Γήπεδο: Νερέο Ρόκο

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Κάλιαρι, που νίκησε με 2-1 την Αταλάντα,

Στο 5ο λεπτό ο Ναϊνγκολάν έκανε τρομερό σουτ, αλλά ο Κονσίλι έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 11' ο Σαου έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Στο 14' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Κονσίλι, ενώ στο 15' ο Ντένις αστόχησε από καλή θέση. Η Αταλάντα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 27ο λεπτό με όμορη κεφαλιά του Στεντάρντο, αλλά με τη σέντρα, η Κάλιαρι έφερε στα ίσα το ματς. Ο Σάου έκανε τη σέντρα και ο Ναϊνγκολάν με σουτ νίκησε τον Κονσίλι. Στο 37ο λεπτό ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Πινίγια,

Στ 46ο λεπτό ο Καρμόνα έκανε όμορφο σουτ, αλλά ο Αγκάτσι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 52' ο Ντένις έκανε το γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Σάου έκανε τρομερή ενέργεια, αλλά κακό τελείωμα, ενώ στο 61' ο Πινίγια έδωσε για τον Καμπρέρα που έκανε το 2-1 για την Κάλιαρι. Στο 66' ο Μοράλες αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 73' ο Λιβάγια άργησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 78' ο Λιβάγια είχε δοκάρι για την Αταλάντα ενώ στο 86' ο Έρικσον κόπηκε την τελευταία στιγμή.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Ροσετίνι, Αριάουντο, Μούρου, Κόντι, Ντεσένα, Ναϊνγκολάν, Έκνταλ (76' Έρικσον), Καμπρέρα, Πινίγια (87' Νενέ), Σάου (70' Ιμπαρμπό).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Γέπες, Ντελ Γκρόσο (81' Νίκα), Στεντάρντο, Τσιγκαρινι, Ραϊμόνγτι, Καρμόνα, Κονέ (67' Ντε Λούκα), Μποναβεντούρα (59' Μοράλες), Ντένις, Λιβάγια.

ΙΝΤΕΡ- ΤΖΕΝΟΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Με το δεξί μπήκε στ νέα σεζόν η Ίντερ καθώς κέρδισε με 2-0την Τζένοα.

Στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Ρανόκια πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τζόναθαν στο 26'.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ματσάρι ήταν καλύτερη κι έφτασε στο γκολ στο 75ο λεπτό με κεφαλιά του Ναγκατόμο, ενώ στο 90' ο Παλάσιο με όμορφο πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν, Γκουαρίν, Κουζμάνοβιτς (52' Ικάρντι), Τζόναθαν, Καμπιάσο (72' Κόβασιτς), Ναγκατόμο, Άλβαρες (86' Ταϊντέρ), Παλάσιο.

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν, Βρσάλικο, Μανφρεντίνι, Πορτανόβα, Αντονέλι, Κόφι (89' Στουρ'αρο), Λόντι, Κούτσκα, Μπερτολάτσι (71' Κονατέ), Σαντάνα (85' Φλόρο Φλόρες), Τζιλαρντίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα