Με το ένα πόδι στο Μουντιάλ η Ελβετία

22:01 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚH

ΙΣΛΑΝΔΙΑ- ΑΛΒΑΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Λαουγκαρνταλσβόλουρ

Στο κυνήγι της πρόκριση έμεινε η Ισλανδία που νίκησε με 2-1 την Αλβανία.

Η Αλβανία άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ράμα, αλλά στο 14' οι Ισλανδοί ισοφάρισαν με γκολ του Μπιάρνασον.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο

47ο λεπτό πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Σίγκοθορσον

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβερσον (90+2' Γιόνασον), Ρ.Σίγκουρντσον, Μπιάρνασον, Άρνασον, Γκούναρσον, Σκούλασον, Γκούντμουντεσν, Γκ.Σίγκουρντσον, Σίγκθορσον, Γκούντγιονσεν (78' Σκούλασον).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Λλιλα, Τέλι, Ντάλκου (82' Γκιασούλα), Τσάβα, Κάτσε, Μπάσα (58' Μπουλοκού), Τσάνι (64' Γιανούζι), Ράμα, Σαλίχι, Ρόσι.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ- ΕΛΒΕΤΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Ούλεβαλ

Τεράστια νίκη με 2-0 για την Ελβετία, μέσα στη Νορβηγία. Πλέον οι Ελβετοί βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση, που μπορούσε να έρθει και από απόψε, αναλόγως με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Η Ελβετία ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Σχαρ. Οι Ελβετοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 50ο λεπτό έκαναν το 2-0 με πανομοιότυπο τρόπο και ίδιο σκόρερ.

Στο 53ο λεπτό ο Γιαρστάιν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Στόκερ, ενώ στη συνέχεια η Ελβετία κράτησε εύκολα τη νίκη.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιαρστάιν, Μπιέρντλ, Χέγκλι (70' Ελαμπντελαουί), Χάνγκελαντ, Ρούντ, Γιόχανσεν, Νορντβάιτ, Έικρεμ (66' Γένσεν), Μπράατεν, Ελιονούσι, Πέντερσεν (22' Κινγκ)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Ροσίνι, Ροντρίγκες, Νεφ, Ινλέρ, Τζάκα (90+5' Σεντέρος), Μπεχράμι, Στόκερ (74' Φερνάντες), Σακιρί (90' Ντζεμαϊλί), Σεφέροβιτς.

ΚΥΠΡΟΣ- ΣΛΟΒΕΝΙΑ: 0-2
Γήπεδο: ΓΣΠ

Ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης έμεινε η Σλοβενία, που επικράτησε με 2-0 της Κύπρου.

Στο 12ο λεπτό ο Γεωργαλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Νοβάκοβιτς, αλλά στο 12' ο φορ της Σλοβενίας προ κενής εστίας έκανε το 1-0. Στο 31'ο Γεωργαλίδης είπε όχι σε σουτ του Κιρμ και στο 45' ο Καμπλ αστόχησε από καλή θέση.

Στο 49ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Μακρίδη, ενώ στο 51' ο Αλεξάνδρου έπιασε μόνος την κεφαλιά-ψαράκι, αλλά αστόχησε. Στο 75' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε νέο σουτ του Λαμπάν, αλλά στο 80' ο Νοβάκοβιτς κινήθηκε ωραία από αριστερά μέσα στην περιοχή, πήρε πάνω του δύο αμυντικούς, είδε ξεμαρκάριστο τον Ίλιτσιτς και του πέρασε την μπάλα και ο δεύτερος με σουτ έκανε το 2-0

ΚΥΠΡΟΣ: Γεωργαλίδης, Ντόσα Ζούνιορ, Χαραλάμπους, Μερκής, Ντομπρασίνοβιτς (68' Νικολάου), Θεοφίλου (46' Δημητρίου), Ελευθερίου (33' Χαραλαμπίδης), Αλεξάνδρου, Μακρίδης, Λάμπαν, Σωτηρίου.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Χαντάνοβιτς, Σέζαρ, Μπρέτσκο, Ίλιτς, Στρούνα, Μπίρσα (59' Ταιτσιτς), Κιρμ, Καμπλ, Μερτέλι, Λιουμπίγιανκιτς (89' Μάταβζ), Νοβάκοβιτς (90+3' Φιλίποβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα