Στο Μουντιάλ η Ιταλία

20:58 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΤΑΛΙΑ- ΤΣΕΧΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Στο Μουντιάλ με ανατροπή η Ιταλία, που βρέθηκε να χάνει Από την Τσεχία, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1.

Στο 12' και στο 15' ο Τσεχ είπε όχι σε σουτ του Πίρλο και του Μπαλοτέλι, αλλά στο 19' ο Γίρατσεκ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κόζακ από κοντά έκανε το 1-0 για την Τσεχία. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Μπαλοτέλι σταμάτησε

στο δοκάρι του Τσεχ και στη συνέχεια ο Τζιακερίνι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 36' ο κίπερ της Τσέλσι απέκρουσε σουτ του Μπαλοτέλι.

Οι Ιταλοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό ο Κιελίνι με κεφαλιά έφερε στα ίσα το παιχνίδι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπαλοτέλι με πέναλτι, γύρισε το ματς σε 2-1. Στο 88' αποβλήθηκε ο Κόλαρ της Τσεχίας.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μάτζιο, Κιελίνι, Πασκουάλ (78' Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Τζιακερίνι (46' Οσβάλντο), Καντρέβα, Ντε Ρόσι, Μοντολίβο (85' Μότα), Πίρλο, Μπαλοτέλι.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ (76' Ράμπουσιτς), Προχάτζκα, Σίβοκ, Σούτσι, Λιμπερσκί, Πλασίλ, Ροσίτσκι (37' Κόλαρ), Γίρετσεκ, Νταριντά (56' Βάνεκ), Κόζακ.

ΜΑΛΤΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Τα'Κάλι

Στη 2η θέση ανέβηκε ξανά η Βουλγαρία που νίκησε με 2-1 τη Μάλτα.

Η Μάλτα άντεξε μόλις 9 λεπτά, καθώς σε εκείνο το σημείο, Ο Ντιμίτροφ έκανε τη σέντρα σουτ από δεξιά, ο Χάμπερ αιφνιδιάστηκε και το 1-0 ήταν γεγονός.

Στο 52ο λεπτο η Μάλατα άγγιξε την ισοφάριση, καθώς ο Σκέμπρι σημάδεψε δοκάρι της Βουλγαρίας, αλλά στο 59' ο Γκαλγκόροφ έκανε το 2-0 για τη Βουλγαρία. Η Μάλτα απλά μείωσε με τον Ερέρα στο 78ο λεπτό.

ΜΑΛΤΑ: Χάμπερ, Άγκιους, Ντίμεχ, Μουσκάτ, Σκιμπέρας, Φάιλα (6' Φένεχ), Ρ.Μουσκάτ, Καμιλιέρι (82' Καρουάνα), Μίφσουντ (77' Βέλα), Ερέρα, Σκέμπρι.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μιχαΐλοφ, Μποντούροφ, Μίνεφ, Ιβάνοφ, Ποπόφ, Ντιμίτροφ, Νεντέλεφ (66' Νέλεφ), Μιλάνοφ (81' Ζλατίνκσι), Γκάντζεφ, Ντιάκοφ, Γκαργκόροφ (61' Γκαργκόροφ).

ΑΡΜΕΝΙΑ- ΔΑΝΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Χραζντάν Σέντραλ Στάντιουμ

Με τρεις πολύτιμους βαθμούς απέδρασε από την Αρμενία η Δανία, που κέρδισε με 1-0.

Η Δανία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά η προσπάθειες των επιθετικών της σταμάτησαν πάνω στον τερματοφύλακα της Αρμενίας, Κασπάροφ.

Στην επανάληψη οι Δανοί πίεσαν κι άλλο και πέτυχαν το χρυσό γκολ της νίκης στο 73ο λεπτό με πέναλτι του Άγκερ. Μάλιστα στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε και ο Χαρογιάν της Αρμενίας.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Κασπάροφ, Χαρογιάν, Μκογιάν, Μκρτσιάν (28' Σαρκίσοφ, 46' Ανταμιάν)), Εντιγκαριάν, Πιτσέλι (70' Μανογιάν), Γκαζαριάν, Χοβνανισιάν, Χαϊπεταριάν, Όζμπιλιζ, Μκιταριάν.

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Μπιέλαντ, Άγκερ, Μποΐλεσεν, Άνκερσεν, Κβιστ, Έρικσεν, Κρον Ντέλι, Ζίμλινγκ (45+2' Σλοθ), Νίλσεν (83' Μάκιενοκ), Μπραίθγουάιτ (66' Φίσερ).

Keywords
Τυχαία Θέματα