Με τον δικέφαλο στο Ελληνικό

08:36 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προτίμησε να παραγγείλει 22.000 καινούργια καθίσματα σε κίτρινο χρώμα, ενώ στο κέντρο θα σχηματίσει με μαύρα καθίσματα τον δικέφαλο αετό. Ο Τίγρης παρήγγειλε επίσης τις λυόμενες εξέδρες αλλά και τεράστια banner που θα τοποθετηθούν μέσα στο γήπεδο, με μηνύματα για την αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής στο ΝΑΟ της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεν θέλει απλά

να ζεστάνει τον κόσμο αλλά να τον τρελάνει και να στείλει το μήνυμα ότι τα βάσανα τους τελείωσαν και ότι η ΑΕΚάρα θα πετάξει τόσο ψηλά όσο δεν φαντάζονται...». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στο θέμα που δημιούργησε ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά για τα έργα στα Σπάτα, ενώ τονίζει ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι επαφές για την παραμονή Ανάκογλου και Μητρόπουλου.

SPORTDAY

«ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις προχωρημένες επαφές του Ταξιάρχη Φούντα με τη Γερμανική ομάδα.

LIVE SPORT

«Παιδομάζωμα και... φοιτητική εστία!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία ασχολείται με «τις προτάσεις σε Μελισσανίδη για την αξιοποίηση των Σπάτων». Επίσης και η εν λόγω εφημερίδα αναφέρεται στην αντίδραση του εκπροσώπου του Νίκου Νοτιά για τα έργα στο προπονητήριο.

GOAL NEWS

«ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Ο Μελισσανίδης αποφάσισε να αγοράσει καινούργια καθίσματα για το Ελληνικό, τα οποία θα σχηματίζουν το σήμα της Ένωσης». Σε άλλο θέμα αναφέρεται πως «τελειώνει του Γεωργέα μέσα στην εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα