Μεγάλο διπλό για Κατάνια

21:30 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΒΑΡΑ- ΠΑΡΜΑ: 2-1
Γήπεδο: Σίλβιο Πιόλα
Δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να το παλέψει, η Νοβάρα αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το αυτογκόλ του Τσεντουριόνι στο 29ο λεπτό, ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε με 2-1 της Πάρμα, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη φετινή νίκη της. Οι Πιεμοντέζι ισοφάρισαν στο 70' με κεφαλιά του Ρουμπίνο και στο 78' έφτασαν στο 2-1, με κεφαλιά του Ριγκόνι αυτή τη φορά. Οι γηπεδούχοι έμειναν και με 10 παίκτες από την αποβολή του Τζεμίτι στο 87' για ένα... απίστευτο φάουλ στον Μπιαμπιανί αλλά η Πάρμα δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.

ΝΟΒΑΡΑ: Φοντάνα, Μοργκανέλα, Ντελαφιόρε (24' Λούντι), Τζεμίτι, Τσεντουριόνι, Ραντοβάνοβιτς, Πορκάρι, Ριγκόνι, Πινάρντι (31' Ματσαράνι), Τζέντα (61' Γκρανότσε), Ρουμπίνο,
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι, Μορόνε (82' Κρέσπο), Ρούμπιν (85' Τζαντίντ), Γκαλόπα, Μπιαμπιανί, Τζιοβίνκο, Βαλιάνι, Πελέ (75' Εντουάρντο).

ΛΕΤΣΕ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Βία Ντελ Μάρε
Στην 6η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Κατάνια, η οποία πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Λέτσε με 1-0.
Οι Βιτσέντζο Μοντέλα και Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρόμα αλλά το βράδυ του Σαββάτου ο πρώτος ενδέχεται να... απέλυσε τον δεύτερο! Κι αυτό γιατί η Κατάνια πέρασε από το «Βία Ντελ Μάρε» με 1-0 επί της Λέτσε και συνεχίζει την ανοδική της πορεία, αφήνοντας την αντίπαλο της στην προτελευταία θέση! Το ματς πήγαινε για 0-0 αλλά στο 90' ο Μπαριέντος βρήκε δίχτυα και οι Σικελοί πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο.
ΛΕΤΣΕ: Μπενασί, Όντο, Τόμοβιτς, Εσπόζιτ, Μπρίβιο, Στράσερ, Ομπόντο (74' Κόρβια), Κουαντράδο, Μπερτολάτσι, Ολιβέρα (23' Πιάτι), Μουριέλ (85' Οφέρε)
ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Ίζκο (75' Μπαριέντος), Μπελούσκι, Λεγκροτάλιε, Ποτέντζα, Μαρκέζε, Αλμιρόν, Ντελβέκιο (56' Μπιαγκιάντι), Λόντι, Γκόμες, Μπεργκέσιο (65' Λόπες)

Keywords
Τυχαία Θέματα