Μιλάει με τα αφεντικά ο Αδαμίδης

22:25 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

Κρίσιμα είναι τα τελευταία 24ωρα για το μέλλον της ΑΕΚ, ανεξάρτητα αν μέσα σε αυτά θα ληφθούν τελεσίδικες αποφάσεις, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο στην παρούσα φάση. Το ταξίδι του Σταύρου Αδαμίδη, προκειμένου να συζητήσει με τους υποψήφιους επενδυτές, το οποίο και επιβεβαίωσε στο aek365.gr, θεωρείται πολύ σημαντικό. Όχι γιατί η εταιρία θα αλλάξει χέρια από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά επειδή οι πληροφορίες του aek365.gr

αναφέρουν πως οι συζητήσεις γίνονται σε επίπεδο κορυφής και όχι μέσω μεσαζόντων. Συγκεκριμένα, στις επαφές που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες με την εταιρία που ανέλαβε να κάνει τον μεσολαβητή της ΑΕΚ με τους επενδυτές, ο Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι ήθελε συνάντηση απευθείας με τα «αφεντικά» και όχι πάλι με εκπροσώπους, όπως συνέβη με την Petit Chateau, καθώς μόνο έτσι θα πειθόταν ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. Η... απάντηση ήρθε άμεσα και αυτή την στιγμή ο πρόεδρος της ΑΕΚ συζητάει με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό έφερε μία πρώτη ικανοποίηση αφού οι επαφές φαίνεται ότι μπαίνουν σε έναν σωστό δρόμο, ανεξάρτητα από την κατάληξή τους. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα παρουσιάσει από κοντά όλα τα στοιχεία της εταιρίας (οι υποψήφιοι επενδυτές είχαν μία πλήρη εικόνα από τα όσα είχε παρουσιάσει γραπτώς ο Αδαμίδης στους μεσάζοντες) και εν συνεχεία αναμένεται να μάθει επακριβώς τις προθέσεις τους. Αυτός ήταν άλλωστε και ο βασικός λόγος του ταξιδιού, προκειμένου να διαπιστώσει το πόσο «ζεστό» είναι το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών και κατά πόσο αυτοί μπορούν να διασφαλίσουν ένα βιώσιμο πλάνο για την ΑΕΚ, που θα την ξανακάνει ανταγωνιστική. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κρίσιμη συνάντηση, που όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να είναι και η τελική.

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί οι υποψήφιοι επενδυτές, το όνομά τους παραμένει επτασφράγιστο μυστικό από τον Σταύρο Αδαμίδη, όπως ακόμα και ο προορισμός του ταξιδίου του. Στην παρούσα φάση και τα δύο έχουν μικρή σημασία. Άλλωστε, όταν θα υπάρξουν πιο συγκεκριμένα πράγματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες τοποθετήσεις, αφού πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό θέμα και η διοίκηση οφείλει για ακόμα μία φορά, όπως με την Petit Chateau, να κρατάει ενήμερο τον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα