Δεν άλλαξε η κορυφή...

15:42 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-2
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο από τη Ρόμα, έχασε η Γιουβέντους, που στο 2-2 με την Τσεζένα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τη Γιουβέντους καθώς άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Τζούριτς, αλλά στο 27' ο Μοράτα έφερε το σκορ στα ίσα. Μάλιστα στο 33ο λεπτό η «Μεγάλη Κυρία» πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μαρκίζιο.
Ωστόσο στην επανάληχη η Τσεζένα μπήκε δυνατά και ισοφάρισε στο 70ο λεπτό με τον Μπριέντζα. Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 83ο λεπτό αλλά ο Βιδάλ δεν μπόρεσε να σκοράρει

από την άσπρη βούλα.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Κράνιτς, Ρεντζέτι, Περικό (60' Νίκα), Λουκίνι, Ντε Φέουντις, Μπριέντζα, Τζούριτς (83' Ροντρίγκες), Ντεφρέλ, Γκιόργκι (83' Καρμπονέρο), Ζε Εδουάρδο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά (75' Περέιρα), Μοράτα, Βιδάλ (88' Κομάν), Γιορέντε (88' Πέπε).

ΚΙΕΒΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Η Κιέβο αξιοποίησε τα λάθη της Σαμπντόρια και επικράτησε 2-1 στη μεταξύ τους μονομαχία στο «Μπεντεγκόντι» της Βερόνα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 90ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με το σουτ του Ίθκο και τη βοήθεια μίας κόντρας στον Ρομάνιόλι που αιφνιδίασε τον Βιβιάνο για το 1-0.

Λίγο αργότερα οι Γενοβέζοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μπιτζάρι που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπιτσάρι σε τετ-α-τετ με τον τελευταία να αποκρούει δύσκολα λίγα λεπτά μετά κόρνερ του Ντάνκαν. Έξι λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου μέρους ένα νέο λάθος των φιλοξενούμενων έδωσε την ευκαιρία στον Μετζιορίνι να κάνει το 2-0 με σουτ.
Οι φιλοξενούμενοι στο β' μέρος έχασαν ευκαιρία με τον Μέσμπαχ ενώ το τελικό 2-1 έγινε στο 91' με τον Μουριέλ μετά από πάσα του Ετό που λίγο αργότερα ήταν ελάχιστα άστοχος με βολίδα .

ΚΙΈΒΟ: Μπιτσάρι, Φρέι (76' Γκαμπερίνι), Νταϊνέλι, Σέζαρ , Ζουκάνοβιτς, Σελότο (67' Ματιέλο), Ίθκο, Χετεμάι , Μπίρσα, Μετζιορίνι (59' Παλόσι), Μότα

ΣΑΜΠΝΤΌΡΙΑ : Βιβιάνο , Βζόλεκ, Σιλβέστρ, Ρομανιόλι, Μέσμπαχ, Ντάνκαν, Παλόμπο, Άκουαχ, Κορέα (46' Μούριελ), Ετό, Μπεργκέσιο

ΤΟΡΙΝΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Τορίνο και Κάλιαρι που έμειναν στο 1-1.

Στο 13' και στο 29' ο Μπρκιτς σταμάτησε τις προσπάθειες των Μαρτίνες και Γκλικ και στο 34' ο Ντονσά με όμορφη προσπάθεια έκανε το 1-0 για την Κάλιαρι. Ωστόσο με τη σέντρα, η Τορίνο βγήκε μπροστά και ισοφάρισε με τον Ελ Καντουρί.

Στην επανάληψη η Τορίνο πίεσε και είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μορέτι, Γκλικ, Μπόβο, Ελ Καντουρί (85' Γκάτσι), Νταρμιάν, Βίβες, Πέρες, Μπενάσι (71' Γκονζάλες), Κουαλιαρέλα, Μαρτίνες (59' Μάξι Λόπες)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπρκιτς, Ντεσένα, Ροσετίνι, Καπουάνο, Αβελάρ, Έκνταλ, Κόντι, Ντονσά, Σάου (85' Λονγκό), Κόσου (74' Πέδρο), Τσοπ (65' Μποκού)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΛΑΤΣΙΟ: 0-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Τεράστιο διπλό με 1-0 πέτυχε η Λάτσιο μέσα στην έδρα της Ουντινέζε και βλέπει Ευρώπη.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά στο ματς και στο 24ο λεπτό ο Καντρέβα με πέναλτι έκανε το 1-0. Η Ουντινέζε είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 35ο λεπτό, αλλά το σουτ του Ντι Νατάλε σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο.

Η Ουντινέζε προσπάθησε να απαντήσει στην επανάληψη αλλά έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Μπερίσα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Γκάμπριελ (53' Λούκας), Πίρις, Βάγκουε, Βιντμέρ, Άλαν, Μπαντού, Ντανίλο, Φερνάντες (61' Γκιγιέρμε), Ντι Νατάλε, Θερό (77' Αγκίρε).

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Μπάστα, Ντε Φρι, Μαουρίσιο, Ράντου, Μπίλια, Ονάζι (46' Κατάλντι), Παρόλο, Καντρέβα (71' Κεϊτά), Άντερσον, Κλόζε (75' Περέα)

ΤΖΕΝΟΑ-ΒΕΡΟΝΑ: 5-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Επιμένει Ευρωπαϊκά η Τζένοα, που επικράτησε της Βερόνα με 5-2.

Η Τζένοα στάθηκε τυχερή καθώς στο 10ο μόλις λεπτό, πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Αγκοστίνι, ενώ στο 12' ο Νιάνγκ έκανε το 2-0. Η Βερόνα απάντησε στο 20ο λεπτό και μείωσε με τον Τόνι αλλά στο 30' ο Νιάνγκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έγραψε το 3-1.

Η Βερόνα πίεσε στην επανάληψη και μείωσε στο 57ο λεπτό με τον Τόνι, αλλά στο 65' ο Μπερτολάτσι έκανε το 4-2. Και στο 88ο λεπτό η Τζένοα έκανε το τελικό 5-2 με τον Περότι.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Ίτσο, Ρονκάλια, Ντε Μάιο, Κούτσκα, Μπεργκντίχ (65' Λασάλτ), Εντένιλσον, Μπερτολάτσι, Νιάνγκ (74' Παβολέτι), Περότι, Φαλκέ (88' Μαντραγκόρα)

ΒΕΡΟΝΑ: Μπενούσι, Πιζάνο, Μόρας (40' Σόρενσεν), Μάρκες, Αγκοστίνι, Γκρέκο, Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον (74' Ιονίτα), Τόνι, Χριστοδουλόπουλος, Γκόμες (82' Λόπες)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ: 1-4
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ' Ιτάλια

Ανεβαίνει η Ίντερ που κέρδισε με 4-1 την Αταλάντα.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στο πέναλτι του Σακιρί. Στο 18ο λεπτό ο Πινίγια έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, το οποίο κατάφερε τελικά ο Μοράλες στο 28'. Ωστόσο στο 37ο λεπτό η Ίντερ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Γκουαρίν.

Η επανάληψη δεν ξεκίνησε καλά για την Αταλάντα, καθώς στο 53ο λεπτό έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μπεναλουάν κι έτσι στο 63' ο Γκουαρίν έκανε το 3-1. Και στο 72ο λεπτό ο Παλάσιο έγραψε το τελικό 4-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μπελίνι, Μασιέλο, Στεντάρντο, Μπεναλουάν, Καρμόνα, Γκόμες (58' Μπαζέλι), Τσιγκαρίνι (75' Εμάνουελσον), Τζαπακόστα, Μοράλες (46' Ντένις), Πινίγια

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Καμπανιάρο, Ζουάν, Σαντόν, Σακιρί (68' Κόβασιτς), Μεδέλ, Μπρόζοβιτς (82' Κουζμάνοβιτς), Γκουαρίν, Ποντόλσκι, Παλάσιο (76' Ερνάνες)

ΡΟΜΑ-ΠΑΡΜΑ: 0-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Τίτλος τέλος για τη Ρόμα ουσιαστικά, μετά και από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Πάρμα.

Στο 5ο μόλις λεπτό, η Πάρμα έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κασάνι, ενώ στο 12' το σουτ του Ναϊνγκολάν πέρασε μόλις άουτ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στην επανάληψη και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Κόουλ, Γιανγκά Μπιβά, Μανωλάς, Φλορέντζι, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι (59' Βέρντε), Κεϊτά, Ντουμπιά (85' Σανάμπρια), Ζερβίνιο, Λιάγιτς (77' Παρέδες).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι (90+1' Ζοθ), Κόστα, Λουκαρέλι, Μέντες, Βαρέλα (77' Παλαντίνο), Μαριγκά (87' Λόντι), Ροντρίγκες, Μάουρι, Νοτσερίνο, Μπελφοντίλ

ΜΙΛΑΝ-ΕΜΠΟΛΙ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: "ΣΑΝ ΣΙΡΟ"

Η απογοητευτική εικόνα της Μίλαν συνεχίζεται με την ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι να έχει χάσει 16 βαθμούς μέσα στο "Σαν Σίρο" μετά και το σημερινό 1-1 κόντρα στην Έμπολι.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και στο 9ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Μάρκο Ρούι επιχείρησε να... κρεμάσει τον Ντιέγκο Λόπεθ από πολύ μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Η Έμπολι πίεζε για το γκολ όμως κόντρα στη ροή του αγώνα η Μίλαν ήταν αυτή που προηγήθηκε. Στο 40ο λεπτό ο Μενέζ βρήκε στα δεξιά τον Μποναβεντούρα, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Ματίας Ντέστρο με προβολή έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μίλαν.
Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με την Έμπολι να πιέζει και να καταφέρνει την ισοφάριση. Στο 68' ο Χίσα έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Μακαρόνε ξεμαρκάριστος έπιασε τη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα για τη Μίλαν αφού στο 84ο λεπτό ο τερματοφύλακας Ντιέγκο Λόπεθ αποβλήθηκε για χέρι εκτός περιοχής και από το 89' έπαιζε με 9 παίκτες αφού ο Παλέτα τραυματίστηκε και ο Ιντζάγκι είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.
Πλέον, η Μίλαν μετράει μια νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές.

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ραμί, Αλέξ (8' Μποκέτι), Παλέτα, Αντονέλι, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Πόλι, Χόντα (80' Τσέρτσι), Μποναβεντούρα, Μενέζ, Ντέστρο (85' Αμπιάτι).
ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Τονέλι, Ρουγκάνι, Μάριο Ρούι, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο (54' Βέρντι), Κρότσε (82' Σινιορέλι), Ζιελίνσκι, Μακαρόνε, Πουτσαρέλι (64' Ταβάνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα