Μιλάνε το απόγευμα με Πάντιτς

17:14 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν είναι εφικτό να προχωρήσει η ΑΕΚ σε συνεργασία με έναν από τους προπονητές που η περίπτωσή του «έψησε» τους ανθρώπους της από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για τον Μίλινκο Πάντιτς.
Τα τελευταία 24ωρα η Ένωση έχει κάνει διαδοχικές επαφές με αρκετούς προπονητές, όμως οι περιπτώσεις των Πάντιτς και Κόουλμαν είχαν ξεχωρίσει. Το σκηνικό φαινόταν να ανατρέπεται μετά την αιφνίδια παραίτηση Κωτσοβού, καθώς η διοίκηση της ομάδας συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης

με τον Μάκη Χάβο και όλα έδειχναν ότι θα ο Έλληνας προπονητής θα μετατρέπονταν σε φαβορί, με βασικό γνώμονα ότι είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο ματς με την Κέρκυρα.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες το σκηνικό φαίνεται να ανατρέπεται εκ νέου, καθώς στα Σπάτα αποφάσισαν να μην κάνουν βεβιασμένες κινήσεις και να προχωρήσουν τις επαφές τους με τους προπονητές που μέχρι χθες αποτελούσαν προτεραιότητες. Από τον Κρις Κόουλμαν η ΑΕΚ περιμένει κάποιες οριστικές διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο που θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιό του με την Εθνική Ουαλίας.
Την ίδια στιγμή, έκαναν νέες επαφές (έμμεσες και άμεσες) με τον Μίλιμκο Πάντιτς, ο οποίος θεωρείται από τη διοίκηση μια ιδανική λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν μαζί του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν οι προοπτικές συνεργασίας. Για τον λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί τηλεφωνικό ραντεβού των δύο πλευρών για το απόγευμα και όλα δείχνουν ότι η εν λόγω συζήτηση θα είναι καθοριστική.
Παράλληλα, στα Σπάτα συνεχίζουν να δέχονται... καταιγισμό από προτάσεις μάνατζερ για προπονητές. Μεταξύ των νέων ονομάτων που προτάθηκαν είναι και αυτό του παλαίμαχου άσου της Μπαρτσελόνα Χοσέ Μαρί Μπακέρο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα