Μινιολέ: Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου

08:30 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο Σιμόν Μινιολέ ο οποίος εμφανίστηκε με αυτοπεποίθηση υπογραμμίζοντας πως έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και θα παλέψει για μια θέση στο αρχικό σχήμα της νέας του ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο Βέλγος τερματοφύλακας τόνισε: "Ο ανταγωνισμός για την θέση κάτω από τα δοκάρια μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Όπου και αν αγωνίστηκα, είχα ισχυρό ανταγωνισμό. Τόσο στην εθνική ομάδα του Βελγίου, όσο και στην Σάντερλαντ, με τους Κρεγκ Γκόρντον και Κίερεν Γουέστγουντ που είναι διεθνείς τερματοφύλακες. Τώρα συμβαίνει

το ίδιο στην Λίβερπουλ με εμένα, τον Πέπε και τον Μπραντ. Είναι καλό που θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός γιατί θα τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις και θα δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά. Αυτό βοηθάει τον ποδοσφαιριστή να βγάζει πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Ο Πέπε Ρέινα είναι εκπληκτικός και πολύ έμπειρος τερματοφύλακας και το έχει αποδείξει στην πάροδο των χρόνων. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε μαζί και με τον Μπραντ".
Για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του, ο Μινιολέ δήλωσε: "Είναι μια πρόκληση, την οποία περιμένεις και αναζητάς σαν ποδοσφαιριστής. Υπάρχει η επιθυμία συμμετοχής σε μεγάλα και κρίσιμα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος και έχω αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να περιμένω για το πρώτο παιχνίδι και την πρώτη φορά που θα κρατήσω ανέπαφη την εστία μου. Ποτέ δεν έχω υπάρξει νευρικός. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου".
Όσο για τους στόχους που βάζει με την Λίβερπουλ, ο Μινιολέ δήλωσε: "Ελπίζω να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και να πάρουμε πολλές νίκες".
Για την ατμόσφαιρα στο "Άνφιλντ" ο Βέλγος τερματοφύλακας τόνισε: "Ακόμα κι αν είσαι αντίπαλος, οι οπαδοί της Λίβερπουλ πάντα σε χειροκροτούν όταν έρχεται η στιγμή να βρεθείς στην εστία μπροστά από το "Kop". Ο κόσμος της ομάδας ξέρει να εκτιμά τους τερματοφύλακες και ευελπιστώ να κερδίσω κι εγώ την εκτίμησή τους. Θέλω να παίξω γι' αυτό τον κόσμο και να κερδίσω πολλά παιχνίδια μπροστά στο κοινό μας. Η πρώτη φορά που θα μπω στο "Άνφιλντ" σαν ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, πλέον, θα είναι ιδιαίτερη. Είμαι σίγουρος πως θα είμαι νευρικός, όμως θα με βοηθήσει ο κόσμος να το ξεπεράσω. Ήρθα για να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου σε πολλά παιχνίδια και θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω τον σύλλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα