Μοιρασιά στη Θεσσαλονίκη

19:23 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)

Άρης και Εργοτέλης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής

του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, αν και οι «κίτρινοι» είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο» και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη ο Εργοτέλης μπορεί να είναι και ευχαριστημένος, αφού ξεκόλλησε από τους 22 βαθμούς.

Το ματς

Ο Άρης μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και ήταν αυτός που πίεσε, ώστε να πετύχει ένα γκολ και να ανοίξει το σκορ. Η πίεση που άσκησε στον Εργοτέλη βρήκε αντίκρισμα όταν στο 14ο λεπτό ο Ακόστα με εξαιρετικό πλασέ σκόραρε, ύστερα από ωραία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω και με τον Κατσικοκέρη ισοφάρισαν σε 1-1, μετά από κάποιο αμυντικό λάθος των γηπεδούχων. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με τον Άρη, όμως να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο και τους φιλοξενούμενους να έχουν κλειστούς διαδρόμους μπροστά από την περιοχή τους.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε χαμηλούς ρυθμούς , αν και ο Άρης είχε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, με κύριο εκφραστή τον Καστίγιο, χωρίς επιτυχία. Ενώ και στο 65 σε μια φάση διαρκείας η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 2-1. Έπειτα τίποτα δεν άλλαξε παρά την μεγάλη ευκαιρία με τον Λαζαρίδη, την οποία απέκρουσε με δυσκολία ο Πίρσο,ν την άστοχη κεφαλιά και το άστοχο σουτ του Νέτο. Έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Αρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Καπετάνος (77' Κατίδης), Ακόστα (65' Παπαζαχαρίας), Ούμπιντες, Γιαννιώτας (46' Τριανταφυλλάκος), Καστίγιο.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Δάρλας (83' Γιαλούσης), Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Φραγκουλάκης, Μπέτο, Ολίσε, Λεάλ, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (35' λ.τρ. Χαλκιαδάκης, 74' Καρέλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα