Μοιρασιά στην Ουκρανία

23:44 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ντόνμπας Αρίνα

Στην Ουκρανία η Μάντσεστερ παίζοντας αμυντικά πήρε ισοπαλία, 1-1 από τη Σαχτάρ. Η Μάντσεστερ μπήκε καλύτερα στο ματς και ήλεγχε το ρυθμό. Στο 14' όμως η Σαχτάρ έκανε οργανωμένη επίθεση με τον Κλέβερλι να ανατρέπει μέσα

στην περιοχή τον Τεσέιρα αλλά τον διαιτητή να μη δίνει το πέναλτι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουέλμπεκ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Ρακίτσκι και έκανε το 0-1. Στο 29' ο Σρνα βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Η Σαχτάρ συνέχισε την πίεση όμως η καλή αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ της επέτρεψε να σκοράρει. Ίδια γεύση στην επανάληψη με τους Ουκρανούς να είναι καλύτεροι και τελικά να δικαιώνονται στο 76' όταν ο Τάισον ισοφάρισε από κοντά. Εννέα λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος επιχείρησε με σουτ να νικήσει και πάλι τον Ντε Χέα αλλά αυτή τη φορά ο Ισπανός έδιωξε.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόφ, Σρνα, Κουσέρ, Ρακίτσκι, Χουμπσμαν, Σεβτσούκ, Φερνάντο (83'Ιλσίνιο), Κόστα, Τεϊσέιρα, Τάισον, Λουίζ Αντριάνο (89'Μπερνάρντ)

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Ράφαελ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Βαλέντσια, Φελαϊνί (66'Γκιγκς), Γουέλμπεκ (82'Τζόουνς), Φαν Πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα