Μοιρασιά στο Καπανδρίτι

19:17 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την λευκή ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκης με τον Άρη η ομάδα ποδοσφαίρου Νέων της ΑΕΚ ήθελε να πάρει νίκη γοήτρου στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα. Η Ένωση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με 1-1.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με καλύτερες αμυντικές

και επιθετικές τοποθετήσεις, κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και μάλιστα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 39ο λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια του Γροντή. Ο νεαρός άσος της Ένωσης έδωσε την μπάλα στον Άρέστη και ο Κύπριος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει και τους «κιτρινόμαυρους» να το εκμεταλλεύονται.

Στην επανάληψη όμως η απόδοση της ΑΕΚ άλλαξε ριζικά. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και «έκλεισαν» καλά τους χώρους τους, με τους μικρούς της Ένωσης να μην μπορούν να φτάσουν στην αντίπαλη εστία. Αυτό το έκανε με σχετική ευκολία ο Παναθηναϊκός στο 50ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Δώνη, ο Κόι έστειλε με δυνατή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η συνέχεια δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο με αποτέλεσμα να μείνει η ισοπαλία, που δεν δυσαρεστεί καμία από τις δύο ομάδες.

ΑΕΚ: Δωριάδης, Αργυρίου, Ερέκι, Βλάχος, Γαρουφαλιάς, Αρέστη, Κίσσας (61' Δημγκιόκας), Τσεβάς (80' Νικολιας), Καλλας (56' Κοζάκης), Γρόντης, Παπαδημητρίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ταμπάκης, Καστράτι, Κόι, Τριανταφυλλόπουλος, Κασαπάκης, Λαγός, Φουρλάνος, Δώνης, Μουζακίτης (66' Μαραθιανός), Κουσίδης (78' Μπάτι), Αποστολόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα