Μοιρασιά στο Πελοποννησιακό ντέρμπι

21:00 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, Πανηλειακός και Παναιγιάλειος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής. Το ντέρμπι ξεκίνησε με πολύ καλές προϋποθέσεις, καθώς μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν σημειωθεί δύο τέρματα.

Ο Φλίγκος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος, καθώς εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πανηλειακού.

Οι «κόκκινοι» όμως είχαν... απάντηση, αφού στο 10' έφεραν το ματς στα ίσα, με δράστη τον Κωνσταντινίδη, που με μακρινό σουτ αιφνιδίασε

τον Ανδρούτσο. Στην συνέχεια, όμως, ο ρυθμός έπεσε, οι αξιόλογες φάσεις γίνονταν με το... σταγονόμετρο και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, αποτέλεσμα που δεν τις αφήνει ευχαριστημένες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Σαραμαντάς είδε την κόκκινη κάρτα, η οποία είναι η 7η για παίκτη του Πανηλειακού στην σεζόν!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Θωμόπουλος, Λίτσος, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Γανωτής (46' Σουλελές), Νάστος, Λιόσης, Μπιτάνγκ, Κωνσταντινίδης (84' Πίγκλα), Μίλιεβιτς (75' Σταματής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Παπαχρήστος (80' Ρεκλείτης), Αργυρόπουλος (67' Σκαρτσίλας), Γκούμας (50' Τ. Παπαδόπουλος), Γκοτσούλιας, Αλεξάντροβιτς, Μπούνας, Φλίγκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα