Μόνο με χρήματα έχει… υπογραφές

19:11 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Οσο οι μέτοχοι συνεχίζουν να έχουν «εγκαταλείψει» την ΑΕΚ, τόσο οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους μεγαλώνουν και η βιωσιμότητα της εταιρίας θα φτάνει κοντά στο κραχ. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τους παίκτες καθώς εκεί οι οφειλές είναι μεγαλύτερες… Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι τις επόμενες ημέρες ο Ανδρέας Δημητρέλος θα περάσει το κατώφλι των αποδυτηρίων

για τους μιλήσει. Και θα τους αναλύσει ξανά (και ξανά…) το οικονομικό πρόβλημα, ότι πρέπει να κάνουν υπομονή για ακόμη μια φορά και ότι είναι αναγκαίες οι υπογραφές τους στον φάκελο αδειοδότησης που θα σταλεί μέχρι το τέλος Μαρτίου στην ΟΥΕΦΑ.

Το ρεπορτάζ του aek365 από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ «φωτογραφίζει» ότι αυτή η συνάντηση δεν θα είναι καθόλου εύκολη και βατή για τον νυν πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για το πρόβλημα (από τον Αδαμίδη άκουγαν μόνο υποσχέσεις εδώ και ένα χρόνο), αλλά και αυτοί από την πλευρά τους θα «παλέψουν» με κάθε τρόπο για οριστική λύση στο πρόβλημα που βιώνουν χωρίς να ευθύνονται.

Βλέπετε, τον Ιανουάριο έκαναν υπομονή και δεν έκαναν προσφυγές (πλην των Λεονάρντο και Καράμπελα που με αυτό τον… άκομψο τρόπο εξασφάλισαν τα δεδουλευμένα τους με τους υπόλοιπους να παραμένουν στον αέρα) για να αποδομήσουν το ρόστερ και να κάνουν μεγαλύτερο κακό στην ΑΕΚ (άλλωστε έφυγαν Κάλα, Γκέντσογλου και Μπερνς). Όμως, τώρα ζητούν και απαιτούν λύση. Είτε είναι Ελληνες, είτε ξένοι, είτε υψηλόμισθοι, είτε χαμηλόμισθοι.

Οι οφειλές κυρίως προς τους παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ΑΕΚ είναι μεγάλες και για να πειστούν να υπογράψουν θα πρέπει να λάβουν εντός του προσεχούς διαστήματος ένα σεβαστό ποσό που θα τους καλύπτει (ξέρουν καλά ότι δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα…) και δεν θα τους εκθέτει ως επαγγελματίες. Και όλα αυτά θα γίνουν και κατανοητά από τον Δημητρέλο στην κουβέντα που θα γίνει.

Σίγουρα οι παίκτες είναι οι τελευταίοι που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά με την συνεχιζόμενη κοροϊδία που έχουν υποστεί εδώ και μήνες είναι οι μοναδικοί που την… πληρώνουν. Και όλα αυτά εκτός της ψυχολογίας τους που είναι σε πολύ άσχημα επίπεδα μετά τα όσα έγιναν από την Παρασκευή για το ματς με τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να… διασυρθούν και οι ίδιοι όπως η ΑΕΚ σε όλο το Πανελλήνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα