Μόνο Τουρκοκύπριοι στο πλευρό της Φενέρμπαχτσε

14:07 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 25 Οκτωβρίου, η ΑΕ Λεμεσού θα υποδεχτεί στο "ΓΣΠ" την Φενέρμπαχτσε για τους ομίλους του Europa League με την τουρκική ομάδα να προμηθεύεται 1400 εισιτήρια τα οποία θα πάνε όλα σε Τουρκοκύπριους όπως υπογράμμισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πρωταθλήτριας Κύπρου, Πλούτης Αβραάμ.
Η διοίκηση της ΑΕ Λεμεσού με δημόσιες παρεμβάσεις της

ζητά να μην δοθεί στο παιχνίδι πολιτική διάσταση με τον υπεύθυνο επικοινωνίας να προσθέτει σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "sports1": "Δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και όχι πόλεμος".
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή προκειμένου η ΑΕ Λεμεσού να περάσει τα μηνύματα της για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και σε αυτή την συνέντευξη τύπου θα παραβρεθούν και Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι.
Όσο για την ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη και αν θα βρίσκονται εκεί Κύπριοι φίλαθλοι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕ Λεμεσού τόνισε: "Ελπίζουμε να εξελιχθούν όλα ομαλά στο πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο. Αν κριθεί μετά το πρώτο ματς ότι θα είναι ρίσκο να πάνε δικοί μας οπαδοί στην Κωνσταντινούπολη, τα δεδομένα πιθανώς να αλλάξουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα