Χιμένεθ: Οι λόγοι για τους λίγους βαθμούς είναι...

13:03 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 7 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Σαραγόσα βρίσκεται στην 18η θέση με πέντε ήττες και δυο νίκες με τον Μανόλο Χιμένεθ να παραθέτει τους λόγους του κακού ξεκινήματος εστιάζοντας στην καθυστέρηση που υπήρξε στις μεταγραφές και στους τραυματισμούς.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα terra.es, ο προπονητής της Σαραγόσα τόνισε: "Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας έχουν αναγκάσει να μαζέψουμε τόσους λίγους βαθμούς. Η καθυστέρηση κάποιων μεταγραφών, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ‘Ρομαρέδα' και οι τραυματισμοί

σημαντικών παικτών είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι. Νομίζω ότι αν δεν είχαμε αυτά τα προβλήματα, θα είχαμε τουλάχιστον έξι βαθμούς παραπάνω. Δεν είναι πολύ ευχάριστο αλλά θα με ανησυχούσε πολύ περισσότερο αν δεν παίζαμε καλά".
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον Ρομαρίκ που αποβλήθηκε κόντρα στην Χετάφε: "Με τον Ρομαρίκ θα συναντηθώ την Δευτέρα και θα του βάλω ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας. Είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο απλά είναι λίγο άτυχος μέχρι τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα