Αλκοολικός και καταθλιπτικός ο Θορπ

13:13 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αυτοβιογραφία του ο Ίαν Θορπ αποκαλύπτει πως για ένα μεγάλο διάστημα έπασχε από κατάθλιψη και για να μπορέσει να γίνει καλύτερα άρχισε το αλκοόλ. Παράλληλα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι ομοφυλόφιλος και ξεκαθάρισε πως θέλει να κάνει οικογένεια.

Για το θέμα του αλκοόλ, ο κολυμβητής με τα πέντε ολυμπιακά μετάλλια αναφέρει: "Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρω να κοιμηθώ. Δεν συνέβαινε κάθε βράδυ, αλλά υπήρξαν πολλές περιπτώσεις την περίοδο 2002-04, όταν έκανα προετοιμασία για να υπερασπιστώ τους τίτλους μου στην Αθήνα.

Έκανα κακό στον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο. Πάντοτε μόνος και ντρεπόμουν για τον εαυτό μου".
Για το θέμα του αλκοόλ ο Αυστραλός αναφέρει: "Γνωρίζω πως αυτή η ασθένεια μπορεί να χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία για φτωχά αποτελέσματα. Κατάφερα να κάνω ορισμένους από τους καλύτερους χρόνους μου σε δύσκολα διαστήματα. Δεν ήταν η αντίδραση μου στην έντονη ζωή με τις δημόσιες εμφανίσεις και τους λόγους που ήμουν υποχρεωμένος να βγάλω, ούτε μπορώ να κατηγορήσω τα ΜΜΕ και ίσως έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί η επιθυμία μου να μην συζητήσω για την προσωπική μου ζωή. Είναι ένα πραγματικό σκοτεινό μέρος για να κρυφτείς".
Ο Θορπ γράφει στην αυτοβιογραφία του και για τα σενάρια που είχαν ακουστεί περί ομοφυλοφιλίας: "Δεν είμαι ομοφυλόφιλος και όλες οι ερωτικές εμπειρίες μου ήταν με γυναίκες. Με ελκύουν οι γυναίκες, αγαπώ τα παιδιά και θέλω να αποκτήσω οικογένεια μια μέρα. Ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις και να σου ορίζουν ποια είναι η σεξουαλικότητα σου και μετά να συνειδητοποιούν πως δεν είναι η πραγματικότητα. Με κατηγόρησαν πως είμαι γκέι προτού καταλάβω ποιος είμαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα