Μοράτι: Να δώσουμε το κάτι παραπάνω με Μαρσέιγ

13:12 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Κιέβο αλλά ο Μάσιμο Μοράτι επεσήμανε πως η Κυπελλούχος Ιταλίας θα πρέπει να δώσει και κάτι παραπάνω κόντρα στην Μαρσέιγ προκειμένου να ανατρέψει το 1-0 της Μασσαλίας και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη της Ίντερ, ο Μοράτι τόνισε: "Η Ίντερ έπαιξε με περισσότερο αυτοπεποίθηση και αυτό είναι καλό πράγμα, αν και νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη φιλοδοξία και να δώσουμε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι

με την Μαρσέιγ".
Για την νίκη επί της Κιέβο, ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε: "Το αποτέλεσμα ήταν το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος όταν η ομάδα βελτιώνεται και αρχίζει να παίρνει μπροστά, αφού θέλουμε να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για τις επόμενες προκλήσεις. Στο τέλος όλοι ήταν ευχαριστημένοι, αφού από αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μπορεί να υπάρξει η... αναγέννηση της Ίντερ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα βοηθήσει τους παίκτες μας ενόψει του αγώνα με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γνωρίζουν ήδη την σημασία αυτής της αναμέτρησης και πώς να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα