Μουρίνιο: Δεν μπορώ να πω πού θα είμαι του χρόνου

14:12 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες ο προπονητής της Κανίγιας, Μανουέλ Αλβάρεζ, είχε αποκαλύψει μια συζήτηση που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο που αφορούσε στο μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στην Ρεάλ Μαδρίτης, συζήτηση που ο Μουρίνιο έσπευσε να διαψεύσει.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε για τα λεγόμενα του Αλβάρεζ και απάντησε: "Μιλώντας στην Κανίγιας, αυτό την κάνει το δεύτερο σπίτι μου για μένα και τον γιο μου. Είναι μία ομάδα που έχει ένα πρόβλημα, έναν πρόεδρο που αγαπάει τον Τύπο. Είναι ένας απίστευτος Τύπος που ασχολείται με τον γιο μου

και εμένα, αλλά εχει αυτό το μικρό πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα είναι δικό του, όχι δικό μου...".
Όσο για το αν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε πως "ναι, μπορώ. Δεν μπορώ να πω πού θα βρίσκομαι την επόμενη σεζόν. Δεν το σκέφτομαι".
Όπως είναι φυσικό ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε το εξής: "Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Αν υπήρχε θέμα, θα κάναμε αυτή την συζήτηση. Θέλουμε να τελειώσουμε καλά την σεζόν και αυτό που θέλουμε είναι να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης το Κύπελλο Ισπανίας και να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ".
Ο προπονητής της Κανίγιας, Μανουέλ Αλβάρεζ, είχε δηλώσει το εξής: "Μου είπε ότι αυτή η κουβέντα δεν θα μπορούσε να γίνει του χρόνου, γιατί όλο και κάποιος θα έλειπε. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε. Ούτε αν το είπε για πλάκα ή σοβαρολογούσε. Δεν τον ρώτησα κάτι περισσότερο εξάλλου. Εγώ απλά ήθελα εισιτήρια για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν, πάντως, θέλει να φύγει, τότε θα είναι τεράστια απώλεια για το ισπανικό ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα