Μουρίνιο: Δεν είναι θαύμα ο ΑΠΟΕΛ

08:02 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 στην Κύπρο του ΑΠΟΕΛ και ουσιαστικά εξασφάλισε την συμμετοχή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει μόνο καλά λόγια να πει για την φιλοξενία της κυπριακής ομάδας αλλά και για την δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που, σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό, είναι προϊόν εξαιρετικής δουλειάς και

όχι θαύματος.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Ειδικά από την στιγμή που μπήκαν στον αγώνα ο Μαρσέλο και ο Κακά παίξαμε πιο καλά και δίκαια φτάσαμε στην νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ μας δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο όταν και είχε φρεσκάδα και μας δημιούργησε προβλήματα. Κάλυπτε σωστά τους χώρους αλλά μετά εμφανίστηκε η κούραση και εμείς βάλαμε τα γκολ.
Η φιλοξενία του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική και ελπίζω να ανταποδώσουμε και εμείς στο γήπεδο μας. Πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά και στην ρεβάνς της Μαδρίτης.
Στην επόμενη φάση πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν. Οι Γερμανοί είναι το φαβορί και είναι πολύ δυνατή ομάδα.
Στον ΑΠΟΕΛ γίνεται μια σοβαρή δουλειά και το κλίμα είναι φοβερό. Η πορεία του δεν είναι θαύμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά και το έχει αποδείξει. Έχει φτιάξει μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Μίλησα με μερικούς παίκτες του ΑΠΟΕΛ και διαπίστωσα πως έχουν καλή νοοτροπία για το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι προϊόν της δουλειάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα