Μουρίνιο: Κίνητρο τα παιχνίδια του Τσ. Λιγκ

08:18 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει πως δεν χρειάζεται να παρακινήσει τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν καλή απόδοση κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς, όπως σημείωσε, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν από μόνα τους κίνητρο.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στο "Signal Iduna Park" για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα και για αυτό χάσαμε βαθμούς. Αλλά πλέον κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Στην Ευρώπη έχουμε έξι πόντους

ήδη και έχουμε απέναντι μας ένα κρίσιμο παιχνίδι. Είμαστε πανέτοιμοι για αύριο και δεν χρειάζεται να παρακινήσω κανένα παίκτη μας για να έχει καλή απόδοση. Από μόνα τους, τέτοιου είδους παιχνίδια στην Ευρώπη είναι αρκετό κίνητρο".
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μόλις μία νίκη σε 23 επισκέψεις της επί γερμανικού εδάφους με τον Μουρίνιο να δηλώνει: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως η Ντόρτμουντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης σπάνια κερδίζει στην Γερμανία, γιατί ανέκαθεν είναι δύσκολο να κερδίσεις εκεί. Δεν υπάρχει ψυχολογικό θέμα, απλώς είναι δύσκολα τα πράγματα απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους".
Για τις απουσίες που θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Δεν θέλω να μιλάω για τις απουσίες μας. Είμαστε μια ομάδα και έχουμε παίκτες που ταιριάζουν στα παιχνίδια μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι επέλεξα τον Εσιέν να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Είναι επαγγελματίας και είναι η καλύτερη λύση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα