Το δράμα της ΑΕΚ, από ομάδα, διοίκηση και επενδυτές

09:51 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Η απρόσμενη ισοπαλία με την Δόξα Δράμας είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, για την οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «Πόνεσε». Αναφορικά τώρα με τα διοικητικά θέματα, η εφημερίδα παρουσιάζει στοιχεία για τον Βασίλη Ξενιάδη, σχετικά με το βιογραφικό του και όπως αυτό έχει γίνει γνωστό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας του. Η «Sportday» σε επικοινωνία

με το πανεπιστήμιο το οποίο φέρεται να έχει φοιτήσει ο 46χρονος επιχειρηματίας, αναφέρει πως κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τη γραμματεία, ενώ δεν υπάρχει και τμήμα όπου κάποιος σπουδαστείς μπορεί να πάρει το πτυχίο phD, για το οποίο φέρεται να είναι κάτοχος ο Βασίλης Ξενιάδης. Ο ίδιος πάντως επιμένει πως έχει τα χρήματα για να ολοκληρώσει το deal και αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση της Παρασκευής.

GOAL

Για «παύση πληρωμών» κάνει λόγο η εφημερίδα στο βασικό της θέμα, όπου τονίζει: «το οικονομικό... δράμα της ΑΕΚ, παντρεύτηκε με μία απρόσμενη γκέλα, καθώς τα μωρά του Κωστένογλου, έπαθαν... φραγή, μένοντας στο 0-0 με τον υποτιθέμενο σάκο του μποξ, τη Δόξα». Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά και στα διοικητικά θέματα της ομάδας, εκεί όπου την Παρασκευή αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά η υπόθεση του Βασίλη Ξενιάδη. Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, κατά τη χθεσινή κηδεία της κόρης του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ρωτήθηκε για το «ποιόν» του 46χρονου επιχειρηματία, με τον «Τίγρη» να εμφανίζεται κάθετα αρνητικός στην προοπτική Ξενιάδη στα σύντομα τετ α τετ που είχε. Αυτοί που πάντως εμφανίζονται ακόμα βέβαιοι για την υπόθεση είναι οι παράγοντες που έκαναν και το «προξενιό» του με την ΑΕΚ, οι οποίοι στο ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχτηκαν επαναλάμβαναν πως ο Ξενιάδης έχει μεγάλη περιουσία (με λογαριασμούς που φτάνουν σε δεκάδες εκατ. ευρώ) και σύντομα θα αποδειχτεί αυτό στην πράξη.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το ερώτημα «ποιος θα δώσει ένα τέλος στο δράμα της ΑΕΚ» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως στην ΠΑΕ πανηγυρίζουν (!) για τις μηδενικές φορολογικές του Ξενιάδη, χωρίς ωστόσο να μπορούν και οι ίδιοι να δώσουν μία λύση για το πρόβλημα της ομάδας. Παράλληλα, τονίζονται και εδώ οι διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τη Δόξα, όπου καθόρισαν το αποτέλεσμα, αφού δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Κάλα, δεν αποβλήθηκε και ο Αμπουμπακάρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως προβλέπει ο κανονισμός, ενώ έληξε το ματς την ώρα που ο Μπέλεκ έμπαινε στην περιοχή της Δόξας. Από κει και πέρα γίνεται κριτική και στον Κωστένογλου για την αδικαιολόγητη απόφαση να παίξει συντηρητικά (με δύο αμυντικά χαφ), με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα να τρέχει και να μη φτάνει. Στα διοικητικά θέματα, γίνεται αναφορά στο ραντεβού της Παρασκευής ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Ξενιάδη, ενώ γίνεται αναφορά και στην επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ να πάρει στην Σαραγόσα τον Κάλα.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια, η ατυ

Keywords
Τυχαία Θέματα