Βιεϊρίνια: Ο ΠΑΟΚ επένδυσε πάνω μου

09:16 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι εδώ και λίγες ώρες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να εμφανίζεται ικανοποιημένος, εκτός των άλλων, και με τα οικονομικά οφέλη που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ καθώς, όπως είπε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επένδυσε πάνω του. Υπενθυμίζεται πως από την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Βόλφσμπουργκ, ο ΠΑΟΚ

θα εισπράξει 3.5 εκ. ευρώ, ποσό πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο για τα ταμεία της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βόλφσμπουργκ, ο Βιεϊρίνια μιλώντας στην ιστοσελίδα maifutebol.iol.pt τόνισε: "Είμαι ικανοποιημένος και από τα οικονομικά οφέλη που κερδίζουν ΠΑΟΚ και Πόρτο ειδικά ο ΠΑΟΚ που επένδυσε πάνω μου. Ήταν μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και εγώ θα αντιπροσωπεύω μια ομάδα με ιστορία σε αυτό, έχω την επιθυμία να παίξω άμεσα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην Βόλφσμπουργκ. Είμαι ικανοποιημένος από την μεταγραφή και όποιος με ζούσε ξέρει πως έψαχνα αυτή την προοπτική".

Ο Βιεϊρίνια μίλησε και για την έλλειψη ευκαιριών στην Εθνική Πορτογαλίας λέγοντας: "Δεν είμαι πληγωμένος από την έλλειψη ευκαιριών στην Πορτογαλία. Εκεί οι άνθρωποι έκαναν τις επιλογές τους και εγώ ακολούθησα την καριέρα μου. Είχα κληθεί για το ματς με την Βοσνία και θα κάνω τα πάντα για να επιλεγώ στην αποστολή για το EURO 2012, θα είναι ψέματα να πω πως δεν σκέφτηκα να παίξω στην Εθνική Ελλάδος όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία. Ήμουν πολύ υπερήφανος για αυτό, αλλά πάντα το όνειρο μου ήταν να παίξω στην Εθνική Πορτογαλίας. Όταν βγήκε αυτό το σενάριο με την Ελλάδα, κλήθηκα άμεσα στην Πορτογαλία. Δεν πιστεύω πως έγινε για αυτό τον λόγο, αν συνέβαινε αυτό ο Μπεντο θα με έβαζε να παίξω για ένα λεπτό για να εκμηδενίσει την πιθανότητα να παίξω στην Ελλάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα