Μυδράλιο η Ρεάλ

00:37 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 36η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΛΑΓΑ: 6-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγο Μπερναμπέου

Μετά από ένα ματς που μας χάρισε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της φετινής σεζόν η Ρεάλ διέλυσε με 6-2 τη Μάλαγα. Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Αλμπιόλ. Η Μάλαγα όμως απάντησε στο 15' με τον Σάντα Κρους. Έξι λεπτά μετά η Ρεάλ

κέρδισε πέναλτι με τον Σάντσεθ μάλιστα να αποβάλλεται. Ο Ρονάλντο το εκτέλεσε και ο Καμαπγέρο απέκρουσε. Ο Πορτογάλος όμως στο 26' με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του και επτά λεπτά μετά έκανε το 3-1 με τον Οζίλ. Η Μάλαγα αντέδρασε καθώς μείωσε με τον Αντούνες στο 36' όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπενζεμά πέτυχε το τέταρτο γκολ της Ρεάλ. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 63' με τον Μόντριτς να πετυχαίνει το 5-2 με ένα πανέμορφο τέρμα. Δέκα λεπτά μετά η Μάλαγα έμεινε με εννέα καθώς αποβλήθηκε και ο Ντεμικέλις. Στις καθυστερήσεις ο Ντι Μαρία διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Βαράν, Αλμπιόλ, Νάτσο, Κοεντράο (76'Φαμπίνιο), Εσιέν, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Οζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (68'Ιγκουαΐν).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο (41'Καμενι), Λουγκάνο, Σέρχιο Σάντσεθ, Ντεμικέλις. Αντούνες, Πορτίγιο, Καμάτσο, Ίσκο, Ελισέου (76'Ονιέγου), Μπαπτίστα, Σάντα Κρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα