«Να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις»

20:47 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες (Σάββατο) η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης απέδρασε με την νίκη από την Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Τουρκία, για τους ομίλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (Γουόρντλ Λι γκ) με σκορ 9-3. Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται νίκη με 3 τέρματα διαφορά κόντρα στην Ρουμανία την Τρίτη (Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά 20:00). Για την ενδεχόμενη πρόκριση και για το παιχνίδι του Σαββάτου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Γιάννης Φουντούλης, λέγοντας πως

η ομάδα χρειάζεται αγωνιστικές αλλαγές ώστε να βελτιωθεί, αφού παρά την νίκη, οι ίδιοι οι διεθνείς δεν ήταν ευχαριστημένοι με τους ευατούς τους. Επίσης, κάλεσε τον κόσμο στο παιχνίδι της Τρίτης, ευελπιστώντας παράλληλα για την πρόκριση. Αναλυτικά:

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου: «Ξέραμε πως δεν θα ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Τουρκία αγωνιζόταν με νέο προπονητή, αλλαγές στο ρόστερ της και χωρίς κίνητρο. Παρ' όλα αυτά, δεν κάναμε και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Μπορεί να κερδίσαμε άνετα, αλλά πρέπει να αλλάξουμε αγωνιστική συμπεριφορά ώστε να βελτιωθούμε και να πάμε καλύτερα στην συνέχεια».

Για το παιχνίδι με την Ρουμανία και την ενδεχόμενη πρόκριση: «Ευχή όλων είναι να κερδίσουμε την Ρουμανία με τα τρία γκολ διαφορά που χρειαζόμαστε, και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι ώρα η Ελλάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Στις μεγάλες διοργανώσεις».

Για τον κόσμο στην Τουρκία, αλλά και την συμπαράσταση που χρειάζεται η ομάδα την Τρίτη: «Στην Τουρκία δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τον κόσμο. Δεν είχαμε την συμπαράσταση Ελλήνων, αλλά δεν είχαμε και ιδιαίτερη πίεση από την εξέδρα αφού όπως είπα ήταν ένα παιχνίδι χωρίς κίνητρο για την Τουρκία. Για το παιχνίδι της Τρίτης, θεωρώ πως θα έρθει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κρίσιμο το παιχνίδι για τη συνέχεια, και θεωρώ ότι ο φίλαθλος κόσμος της υδατοσφαίρησης θα μας συμπαρασταθεί. Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα