Να «μιλήσει» και ο κόσμος

09:42 10/5/2012 - Πηγή: AEK365

Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό για... πλάκα και μπαίνεις γερά στο «κόλπο» της πρωτιάς, είναι δυνατόν να είσαι απογοητευμένος; Και όμως, μπορεί να συμβεί και αυτό, αν είσαι διοικητικός παράγοντας στην ΑΕΚ ή ποδοσφαιριστής της και κοιτάξεις τις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Από την επομένη κιόλας του ντέρμπι η απογοήτευση αυτή ήταν έκδηλη. Ο Ανδρέας Δημητρέλος το έκανε γνωστό, τόσο μέσω δηλώσεών του, όσο και μέσω του λογαριασμού του στο Facebook,

ενώ ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε και στα αποδυτήρια από τους παίκτες.

Παρότι όλοι τους παραδέχθηκαν πως από το «πέταλο» έπαιρναν κουράγιο και... δύναμη για τη νίκη, αφού ο παλμός ήταν εξαιρετικός, τα άδεια καθίσματα στο υπόλοιπο του γηπέδου, προβλημάτισαν αισθητά. Ένας προβληματισμός που αποτυπώθηκε και από τις εισπράξεις αλλά και από τα καθαρά έσοδα που έμειναν στα ταμεία της ομάδας, τα οποία και σας τα αναλύσαμε από χθες.

Τόσο η διοίκηση, όσο και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τη φετινή σεζόν και από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Όμως θεωρούν πως τα πλέι οφ είναι μία άλλη υπόθεση και η ΑΕΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τον στόχο της. Μάλιστα, πάνω σε αυτό γινόντουσαν πολλές συζητήσεις και υπήρχε και ένα μεγάλο «αν». Αν η Ένωση είχε φύγει με την ισοπαλία από την Τούμπα, που την κρατούσε στα χέρια της, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα και πόσο πιο «ζεστός» θα ήταν ο κόσμος.

Παρόλα αυτά σήμερα ευελπιστούν πως θα δουν μία άλλη εικόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Τα δύο «κολλητά» ματς με τον Ατρόμητο, αρχής γενομένης από το σημερινό, είναι... όλα τα λεφτά για την Ένωση. Οι Ενωσίτες το γνωρίζουν και πρέπει να ανταποκριθούν στο «έμμεσο» κάλεσμα που έχουν κάνει παίκτες και διοίκηση, αφού σε κάθε τοποθέτησή τους δείχνουν πόσο ανάγκη έχουν αυτόν τον κόσμο. Κανείς δεν ξεχνάει πως ακόμα και τη φετινή περίοδο και σε όσα ματς ο κερκίδα ήταν αυτή που έδινε τον... ρυθμό, η ΑΕΚ παρουσίασε μία βελτιωμένη εικόνα στο γήπεδο και τις περισσότερες φορές έφτασε και στη νίκη (π.χ. Παναθηναϊκός, ΠΑΣ)

Στην Ένωση λοιπόν θέλουν σήμερα να «μιλήσει» και ο κόσμος. Οι Ενωσίτες οπαδοί που αφενός θα δώσουν ώθηση στην ομάδα να φτάσει στη νίκη, αφετέρου θα βοηθήσουν οικονομικά στα ταμεία (έστω και να μην μπει... μέσα) και παράλληλα θα την «προστατέψουν» από αυτές τις διαιτησίες-καμικάζι που εμφανίζονται στα μέχρι τώρα παιχνίδια των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα