«Να ορθώσουμε ανάστημα κόντρα στην Μπάρτσα»

16:43 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα με τον Γκάμπι να υποστηρίζει πως η κάτοχος του Europa League χρωστά μια καλή εμφάνιση μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό, όπως υπογράμμισε, αυτός και οι συμπαίκτες του θα ορθώσουν το ανάστημα τους στο "Καμπ Νου" προκειμένου να φύγουν νικητές.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Ο κόουτς Σιμεόνε μας τόνισε ότι χρωστάμε μια καλή εμφάνιση

εξαιτίας της κακής που κάναμε στο Μπερναμπέου. Τότε δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει και όπως πραγματικά μπορούμε, επομένως στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να δείξουμε καλύτερη συμπεριφορά. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας κόντρα στην Μπαρτσελόνα που θα επιδιώξει να έχει μεγάλη κατοχή μπάλας. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να τους κερδίσουμε".
Για το αγωνιστικό πλάνο της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Γκάμπι δήλωσε: "Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη δυναμική μας, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και επιθετικοί κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, ένα πολύ ικανό σύνολο, που δε χάνει εύκολα την μπάλα. Με μια νίκη θα φτάσουμε στους 40 βαθμούς κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε ένα τέτοιο σημείο. Φυσικά θα είναι πολύ καλό και ένα βήμα μπροστά να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους, στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Όσο για τον Μέσι, ο Γκάμπι τόνισε: "Η συζήτηση για το πως μπορείς να σταματήσεις τον Μέσι έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα χρόνια. Είναι δύσκολο διότι είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης στον κόσμο. Αυτό που θα κάνουμε είναι να βρισκόμαστε ο ένας κοντά στον άλλο και να μην αφήσουμε σε καμία περίπτωση κάποιον μόνο του εναντίον του".

Keywords
Τυχαία Θέματα